Acasă Social Luni, copiii intră gratuit la Grădina Zoologică

Luni, copiii intră gratuit la Grădina Zoologică

DISTRIBUIȚI

De 1 iunie, copiii și adolescenții cu vârsta de până la 18 ani vor putea intra gratuit la Grădina Zoologică din București, informează Municipalitatea într-un comunicat de presă.

Grădina Zoologică va fi deschisă între orele 9,00 și 19,00.

Cu această ocazie, cei mici vor putea face cunoștință cu noii „locatari” ai Grădinii Zoologice — zebrele Grevy’s și mangustele vărgate. De asemenea, mascotele Grădinii Zoologice îi vor însoți pe cei mici la atelierele de lucru organizate special pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului.

Municipalitatea reamintește că, în contextul Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Capitalei, prin Proedus, Arcub și Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, organizează o serie de evenimente destinate celor mici, atât în Parcul Herăstrău, cât și în Cișmigiu, Piața Constituției și Palatul Mogoșoaia.

În parcul Herăstrău, de sâmbătă până duminică, între orele 10,00 — 18,00, vor avea loc spectacole oferite de copii talentați, show-uri de magie și teatru, dar și plimbări cu ponei, carusel, trenuleț, sfere plutitoare, desene pe asfalt, locuri de joacă gonflabile, ateliere de creație, animatori speciali (face-painting, împletituri de păr, eroi din povești).

Sâmbătă vor concerta CRBL și Nicole Cherry, iar duminică — Andreea Bănică și Connect-R.

Tot sâmbătă, Proedus organizează Parada Elevilor Bucureșteni, pe traseul Piața Universității — bd. Regina Elisabeta — Calea Victoriei — bd. Națiunile Unite — bd. Libertății — Piața Constituției.

Duminică, Arcub va transforma Parcul Cișmigiu într-un imens spațiu de joacă. Între orele 11,00 — 21,00, cei mici sunt așteptați să participe la spectacole de teatru, concerte, jocuri și concursuri, într-un decor de poveste animat de clovni și magicieni, mimi și jonglerii. La ateliere de creație micuții vor învăța să confecționeze măști de animale și păpuși tradiționale, să deslușească maiestuoasa tehnică origami și să mânuiască instrumentele de percuție pentru a obține cele mai frumoase sunete.

Și în parcurile Lumea și Orășelul Copiilor sunt organizate manifestări pentru copii, printre care și un târg de dulciuri și jucării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.