Acasă Social Mai mulți copii din Gorj au ajuns la spital după ce au...

Mai mulți copii din Gorj au ajuns la spital după ce au băut laptele de la școală

DISTRIBUIȚI

Un număr de 10 copii de la o şcoală din Gorj au ajuns la spital după ce au băut laptele pe care l-au primit de dimineaţă la şcoală. Elevii au acuzat dureri de burtă, iar învăţătoarele au chemat imediat ambulanţa.

Copiii au ajuns la Spitalul din Târgu Cărbuneşti pentru investigaţii medicale. Medicii spun că elevii acuză dureri de burtă şi de cap, dar nu sunt într-o stare foarte gravă. În acest moment, copiii se află la perfuzii, iar medicii le vor face analize amănunţite pentru a se confirma diagnosticul de toxiinfecţie alimentară. După ce au băut laptele, copiii au spus învăţătoarelor că se simt rău, și acestea au chemat imediat ambulanţa. Primarul comunei spune că aşteaptă reprezentanţii DSP (Direcţia de Sănătate Publică) pentru a verifica întregul lot de lapte servit copiilor la școală. Edilul spune că a gustat din acest lapte şi i-au amorţit buzele.”, conform digi24.ro. Părinţii copiilor care au venit la spital spun că laptele este acru și nu ar trebui consumat.

Reprezentanţii DSP vor recolta probe pentru laborator şi abia atunci vor putea confirma dacă elevilor li s-a făcut rău de la lapte şi de la corn. Produsele despre care se crede că ar fi alterate fac parte din programul Cornul şi Laptele şi se află în termen de garanţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.