Home Social Ministrul Sănătății nu mai participă la Conferința de la Tg. Mureș

Ministrul Sănătății nu mai participă la Conferința de la Tg. Mureș

DISTRIBUIŢI

Ieri, după cum am relatat AICI, deputatul PSD Florin Buicu, președintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților anunța sforăitor că „îmi doresc să evidențiem problemele sistemului de sănătate și împreună să identificăm soluții la CNFMS”, o conferință organizată sub egida Camerei Deputaților la Târgu Mureș la care urmau să participe pe lângă „300 de specialiști și ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, președintele CNAS, Nicolae Ciurchea, europarlamentarul Cristian Bușoi, directori din unități spitalicești și clinici medicale, reprezentanții instituțiilor implicate în elaborarea politicilor publice, precum și companii producătoare și distribuitoare de medicamente și dispozitive medicale”.

Astăzi, Biroul de presă al Ministerului Sănătății ne-a confirmat că ministrul Bănicioiu nu va mai participa la această conferință. Așa că soluțiile pentru sistemul de sănătate vor fi găsite fără prezența reprezentanților Alianței Medicilor și a lui Nicolae Bănicioiu.

Taxa de participare la modulul de Farmacoeconomie este de 500 lei de persoană iar la cel de Management Sanitar este de 700 de lei de persoană.

Soția lui Florin Buicu a încasat anul trecut ca speaker 4600 de lei de la Eli Lilly România, 2158 lei de la Novartis și 9100 de lei de la ASTRA ZENECA, conform declarației de avere depusă de deputat.

Vom reveni cu detalii.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.