Acasă Social O directoare generală din MS, deși e ingineră, a fost decorată cu...

O directoare generală din MS, deși e ingineră, a fost decorată cu Ordinul Sanitar

DISTRIBUIȚI

Ordinul Meritul Sanitar se conferă pentru „contribuţia deosebitã în cercetarea şi practica medicalã, pentru serviciile aduse la îmbunãtãţirea stãrii de sãnãtate a populaţiei, pentru priceperea, grija şi devotamentul arãtate în îngrijirea bolnavilor”, în conformitate cu Legea 29/2000.
Pentru aceste merite prin Decretul 1102/2004, Ion Iliescu, la propunerea lui Ovidiu Brânzan ce ocupa funcția de ministru al Sănătății, i-a conferit Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler, doamnei Chivu Marilena, Inginer, consilier principal gr.I, Direcţia resurse umane, formare profesionalã, concursuri şi examene din Ministerul Sãnãtãţii” (poziția 38 din anexa la decret).

Între timp, Marilena Chivu a devenit Director Genral Adjunct la Direcția Generală Resurse Umane, Juridic și contencios. Cum CV-urile de pe site-ul ministerului Sănătății ori lipsesc, ori au „strecurate greșeli, cum a fost cazul celui al ministrului Achimaș, nu putem ști dacă între timp, Chivu o fi absolvit și „dreptul” ca să poată conduce departamentul juridic dar cu siguranță în 2004 nu era cadru sanitar pentru a îndeplini condițiile prevăzute în legea decorațiilor.

Rușinos și pentru Marilena Chivu, și pentru politicienii care i-au acordat decorația!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.