Acasă Social O tânără de 27 de ani a murit cu zile pentru că...

O tânără de 27 de ani a murit cu zile pentru că salvarea a întârziat să ajungă

DISTRIBUIȚI

O tânără a murit cu zile în braţele soţului, în drum spre spital, după ce ambulanța a întârziat mai bine de jumătate de oră. Pentru că a fost luat la întrebări şoferul maşinii l-a lovit cu pumnul pe soţul victimei, de faţă cu poliţiştii.

Alina Catargiu s-a stins din viaţă în a doua noapte de Paşte la vârsta de 27 de ani. Tânăra a lăsat în urmă doi copii minori: unul de doi ani şi altul de 6 ani şi o familie îndurerată, scrie newspascani.ro. Nu suferea de boli grave dar a murit cu zile, din motive necunoscute, în braţele soţului său. Bărbatul povesteşte că a chemat ambulanţa imediat după ce soţiei sale i s-a făcut rău. I s-a spus că un echipaj va ajunge la faţa locului în cel mult cinci minute pentru a oferi primul ajutor însă au trecut mai bine de 40 de minute. A luat-o în braţe şi a fugit cu ea spre spital. Pe drum s-a întâlnit cu ambulanţa, însă între timp femeia şi-a dat ultima suflare. La faţa locului a sosit şi Poliţia, înainte de medicii care trebuie să salveze vieţi. Răvăşit de durere şi neputinţă bărbatul l-a luat la rost pe şoferului ambulanței pentru întârziere şi i-a cerut să o transporte pe soţia sa la spital.

În replică şoferul maşinii l-a lovit cu pumnul pe reclamant şi a plecat de la faţa locului, lăsând femeia în stradă. Disperat bărbatul a bătut la porţile oamenilor, în miezul nopţii, până a găsit o căruţă cu care a transportat corpul victimei la morgă din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.