Acasă Social Orban: nu putem muta bolnavii în București că nu vrea directorul de...

Orban: nu putem muta bolnavii în București că nu vrea directorul de la ASSMB

DISTRIBUIȚI

Directorul General al Administrației Spitalelor, Vasile Apostol, un apropiat de-al Gabrielei Firea se joacă cu focul. După ce a mutat Târgoviștea în Capitală să toace banii bucureștenilor prin angajări de pile din Dâmbovița fără concurs și cu firme din satele dâmbovițene care încheie contracte fără licitații cu spitalele din București, Apostol avea săptămâna trecută nu grija pacienților la ședința cu șefii de spitale, ci să nu ajungă Firea și Pandele la DNA. Vezi AICI.

Orban își pune toate speranțele în Nicușor Dan care nu a depus încă jurământul după ce o șleahtă de pesediști au tot contestat, timp de o lună, rezultatul alegerilor, toate prostiile lor fiind respinse definitiv de judecători.

”Trebuie folosite toate paturile de la Spitalul Județean Ilfov, de la Spitalul CFR Witting, de la Colentina. Mâine va depune jurământul domnul primar general, o să am o discuție cu el. Trebuie luată o decizie operativă la București, că avem 35 de spitale, nu putem muta bolnavii din București că nu vrea directorul de la ASSMB. Bucureștiul trebuie rezolvat. Sunt 500 de paturi și funcționează 100. Trebuie introdus oxigen, ce e așa mare filozofie? Trebuie să ne adaptăm, să facem noi secții de terapie intensivă sau să creștem capacitatea secțiilor de terapie intensivă. Am discutat și la Balș, și la Babeș, ne tot plimbă că nu au avize, că nu știu ce. Aici, DSP trebuie să avizeze cu celeritate. ”, a declarat Ludovic Orban.

În ședința de guvern de miercuri seara, premierul a aflat și câte teste poate face, în acest moment, România.

””Avem 141 de puncte de testare, mâine dimineață mai apare 18 puncte. Putem face 50.000 de teste pe zi. Putem să creștem numărul de testări zilnice.”, a anunțat Nelu Tătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.