Acasă Dezvăluiri Șeful ASSMB: să fim o echipă unită astfel ca Gabriela Firea...

Șeful ASSMB: să fim o echipă unită astfel ca Gabriela Firea și Florentin Pandele să nu ajungă la DNA

DISTRIBUIȚI

Ședință mare astăzi la sediul ASSMB la ora 10.00 convocată de directorul general al instituției, Vasile Apostol, apropiat al Gabrielei Firea și cel care a contractat în 2019 publicitate la 7 televiziuni, 8 stații radio și 13 siteuri de 5,2 milioane de lei, bani publici care de fapt o promovau pe Gabriela Firea, așa cum a decis Biroul Electoral Municipal un an mai târziu. Detalii AICI.
Sub motivul luptei cu COVID, Apostol a convocat toți managerii spitalelor din subordine spunându-le, susțin surse concordante, că va transforma toate spitalele în spitale COVID, iar la finalul ședinței i-a avertizat pe toți că trebuie să fie o echipă unită astfel ca „Gabriela Firea și Florentin Pandele să nu ajungă la DNA”. Transformarea spitalelor în spitale COVID este cerută de DSP dar analiza pe fiecare spitak în parte este făcută de ASSMB. După ce ședința s-a terminat, Apostol a rămas doar cu Remus Mihalcea managerul de la Spitalul Colentina, cel care a fost demascat de presă că a încheiat contracte cu firma CIVIL WORKS SRL o firmă sătească din județul Dâmbovița de unde se trage și Apostol.
I-am trimis pe 6 octombrie mai multe întrebări lui Vasile Apostol referitoare la contractele de prestări servicii și de muncă încheiate cu persoane juridice și fizice din Dâmbovița de managerul Remus Mihalcea la Spitalul Colentina dar până la publicarea acestui articol nu am primit vreun răspuns de la ASSMB. Probabil Apostol e prea ocupat să angajeze zeci de persoane acum, pe ultima sută de metri, cât mai e pe funcție.
Așteptăm cu nerăbdare preluarea mandatului de primar de către Nicușor Dan și toate pilele să zboare.

Vom reveni cu amănunte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.