Acasă Social Pentru medici și profesori n-avem bani dar continuă majorările uriașe ale salariilor...

Pentru medici și profesori n-avem bani dar continuă majorările uriașe ale salariilor din administrația locală pentru angajații pe criterii politice

DISTRIBUIȚI

Administrațiile locale din întreaga țară majorează rând pe rând salariile angajaților după intrarea în vigoare a Legii salarizării unitare în timp ce medicii și profesorii vor primi 25% de la 1 ianuarie 2018 dacă nu se modifică din nou legea. În ședința Consiliului Județean Brașov s-au aprobat proiectele de hotărâre privind creșterea salariilor în aparatul propriu și pentru personalul instituțiilor din subordinea CJ.

Conform președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, cel mai mic salariu este de 2500 de lei pentru un consilier debutant, urmat de consilierul superior — cu 5500 de lei, 6000 de lei pentru un șef de birou, iar un șef serviciu va avea lunar un salariu de 7000 de lei. Un director adjunct va încasa 8000 de lei lunar, iar arhitectul șef al județului, secretarul Consiliului Județean sau un director executiv au, de la 1 iulie, un salariu de 9500 de lei. Președintele Consiliului Județean va avea 13.000 de lei, potrivit Legii Salarizării.

Salariații din direcțiile aflate în subordinea Consiliului Județean, cum ar fi Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului,  vor avea o majorare salarială mai mică cu 5%, față de majorările aplicate angajaților Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.