Acasă Social Profesorul Burnei acuză o conspirație împotriva sa: ong-uri sorosiste, direcția anticorupție din...

Profesorul Burnei acuză o conspirație împotriva sa: ong-uri sorosiste, direcția anticorupție din MAI, secretar de stat din MS

DISTRIBUIȚI

Update ora 16,10 Asociația Dăruiește Viață îl dă în judecată pe Profesorul Burnei

Ortopedul Burnei lansează printr-un comunicat acuzații privind o conspirație împotriva sa:

„Nu am conditionat niciodata actul medical. Am refuzat constant ceea ce toti pacientii si rudele acestora ofera in toate spitalele din tara. Daca acestia au lasat bani din proprie initiativa, deseori si fara stirea mea, i-am folosit pentru a cumpara mancare pentru cadrele medicale, care stateau alaturi de mine in operatii, peste program. In mod normal eu trebuia sa fiu activ de la 8 la 13 in fiecare zi…pe cand eu eram zilnic prezent la spital de la 6-7 dimineata pana la putin ora 17:00, deseori pana la miezul noptii. Trebuia sa fac in jur de 15 consultatii si 1-2 operatii pe saptamana, iar eu imi faceam <norma> lunea. Nu am facut medicina pentru bani si nu am cerut niciodata nimic de la nimeni. Ortopedia este viata mea! Ultimele 8 luni au fost un cosmar…pentru ca totul este ireal de nedrept. Insa chiar si in aceste momente de grea incercare, sa stiti ca nu regret decizia de a ramane in tara mea si de a-mi aduce contributia salvand mii de copii si aducand economii de milioane de euro Casei de Asigurari de Sanatate si romanilor operati, care altfel ar fi trebuit sa plateasca o parte din costurile cu spitalele din strainatate. Decizia de vineri a Tribunalului este o prima dovada ca adevarul iese la iveala si am incredere ca mi se va face dreptate atat mie, cat si tuturor doctorilor sau asistentelor, care pot fi acuzati in orice moment de luare de mita.” declara prof. dr. Gheorghe Burnei.
 
Scandalul a izbucnit odata cu un articol publicat de ‚Casa Jurnalistului’, scris de catre o tanara de care aproape nimeni nu auzise pana atunci – Luiza Vasiliu. Aceasta, pare-se, se documentase un an intreg si o avea ca pion principal pe Emilia Iliescu, mama Amirei, care a declarat ca operatia efectuata de chirurg acum 18 ani (timp in care nu s-a plans niciodata) ar fi fost un experiment, acuzandu-l ca i-a “ciumpavit” fetita folosind tehnici neomologate si biovitroceramica. Cu noua luni mai devreme, pe 6 aprilie 2016, Emilia Iliescu posta pe pagina ei de facebook multumiri catre fundatiile ‚Daruieste Aripi’ si ‚Daruieste Viata’, precum si doamnelor Carmen Uscatu si Alina Vasea, cele care conduc aceste organizatii, pentru facilitarea unei vizite la un spital din Italia. Intamplator sau nu, este aceeasi ‚Daruieste Viata’, unde doamna Monica Emanuela Althamer – secretarul de stat al ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu – este voluntar inca din 2011, sotul domniei sale, Althamer Liviu Emi, lucrand la DGA, institutie care l-a investigat pe chirurgul Burnei. Insa de ce s-ar amesteca Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne in mersul lucrurilor unui spital? Nici macar nu se afla in aria sa de jurisdictie, cunoscandu-se faptul ca DGA ancheteaza strict cazurile de coruptie ale angajatilor MAI – iar profesorul Burnei nu are nicio tangenta cu MAI.
In presa au aparut dezvaluiri despre faptul ca cele doua ONG-uri sorosiste, atat de pornite impotriva chirurgului Burnei, primesc regulat comision pentru pacientii dusi la anumite clinici din afara tarii pe baza formularului E112. Insa, pana anul trecut, in comisia de aprobare a acestor formulare se afla chiar renumitul chirurg Burnei, care respingea toate cazurile care puteau fi operate in tara.
Oare mai este greu de raspuns la intrebarea „Ce grup infractional a dat aceasta comanda politica de linsare a imaginii celui mai bun dar, iata, si cel mai incomod medic din tara?”?”, se arată în comunicatul lui Burnei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.