Acasă Social PSD a creat noua clasă de îmbogățiți: funcționărimea angajată pe criterii politice...

PSD a creat noua clasă de îmbogățiți: funcționărimea angajată pe criterii politice în primării. Medicii și profesorii, cu altă ocazie!

DISTRIBUIȚI

Peste noapte, angajații din administrația locală și-au mărit salariile cel puțin cu 100%, în baza legii 153/2017, în timp ce medicii și profesorii români așteaptă cu sufletul la gură să primească o majorare de 25% undeva, cândva! Ziarul Reporter de Iași prezintă lista salariilor din Primăria Iași. Două exemple ni s-au părut relevante: „arhitectul-șef Alexandru Mustiață, puberul care a luat nota 0 la examenul de titularizare de la București, avea salariul de debutant de 1.995 lei. Acum venitul său net lunar crește la 7.811 lei. Creșterea este de 300% și e venit doar pe recomandare, ca „fiul lui tata”” și „interimarul de la Direcția Administrativă, copilul de mingi al viceprimarului Gabriel Harabagiu. Tânărul lipitor de afișe de la PSD, Lucian Bălinișteanu, avea până acum salariul de 2.200 de lei, iar acum va încasa 5.380 de lei. Mai mult decât dublu.” Vezi celelalte salarii la reporteris.ro
Și Gabriela Firea a fost mărinimoasă cu funcționarii Primăriei din aparatul de specialitate al Primarului Capitalei: un director executiv are 11.500 lei, un director general, 11.800 de lei iar  un şef de birou  va avea un salariu de 8.500 de lei.
Toți primarii susțin că vor angajați mulțumiți în subordine. Dar Educația și Sănătatea cui rămân? Pe ei cine-i mulțumește ca și ei, la rândul lor, să ne zâmbească și să ne educe copiii sau să ni-i vindece. Ce-ar fi ca medicii și profesorii să se facă și ei politicieni că e mai rentabil la salarii și să le ia pâinea de la gură impostorilor actuali din politică care și-au dat salarii și pensii speciale cu o inconștiență vecină cu nebunia! Un medic specialist are 10-12 ani de studii superioare și toată viața învață! Un politician nu e întrebat nici dacă are bacalaureatul a se vedea cei doi senatori agramați care conduc ministerele Sănătății și Educației: Dorel și Genunche! Nu v-ar fi rușine!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.