Home Social S-o ajutăm pe doamna Maria. E paralizată și singură

S-o ajutăm pe doamna Maria. E paralizată și singură

DISTRIBUIŢI

Doamna Gădescu Maria, în vârstă de 55 de ani, a fost victima unui accident de circulație în urmă cu 20 de ani și a rămas paralizată. Este posesoare a unui certificat de handicapat cu diagnosticul „paraplegie post traumatism 1995”, permanentă și nerevizuibilă și ne-a trimis o scrisoare disperată. Are nevoie de ajutorul nostru.

„Buna ziua, va implor sa imi publicati si mie povestea de viata.
Sunt intr-o situatie limita, singura pe lume, paralizata de la brau in jos, sunt in scaun cu rotile de peste 20 ani, in urma unui grav accident, abandonata de familie, nu am conditi de nici un fel……
Stau intr-o casa darapanata, veche de 100 ani, nu am baie sa ma spal, care pt.mine e o necesitate, nu un moft, nu bucatarie, nu acces pe nicaieri,nu am panta,am praguri….iar acum vine iarna si stau cu groaza ca voi ingheta in casa de frig, nici bani sa-mi cumpar, nu am soba. Eu si painea mi-o cumpar pe caiet,pt.ca ultimi bani ii dau la datorii, ca am incercat sa mai fac cate ceva la casa, ca sa pot cat de putin sa ma descurc, nu am terminat, ca toate sunt scumpe, si am ramas f.datoare, am o pensie de handicap grav cu cea de insotitor…
Nu-mi raman bani nici de paine,ca trebuie sa platesc datoria ce am reusit ….putin sa fac la casuta mea darapanata. Nici mana de lucru nu am reusit sa o platesc, de medicamente nici nu stiu de cand nu am mai luat……ca multe nu se compenseaza.
Chiar acum cand va scriu….sunt atat de bolnava, pe langa faptul ca sunt paralizata , sunt si f.bolnava,cu multe boli grave. De aceea va scriu si va implor, ajutati-ma prin publicarea anuntului meu umanitar.

Daca doreste cineva sa ma ajute prin posta imi va fi mai usor, pt.ca vine postasul, eu nu ma pot deplasa la banca.

Gadescu  Maria
Loc. Dragomiresti
Sat Rancaciov, nr.633
Jud. Dambovita.
Telefon 0761850753

Va rog frumos, faceti ceva si pt. mine, sunt f. desnadajduina si simt ca clachez, numai rezist si sunt atat de neputincioasa si pe deasupra……ma zbat, intr-o neputinta si o saracie mare de cand ma stiu, dar cand eram pe picioare,nu simteam,….dar de cand sunt paralizata,neputinta mea s-a adancit,nu stiu ce sa mai fac.
Va implor, ajutati-ma cum puteti si cat de putin.

Va multumesc si sper intr-un raspuns pozitiv, sper ca nu veti trece nepasatori pe langa drama mea.”

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.