Acasă Social Scandal sexual la un liceu din Craiova

Scandal sexual la un liceu din Craiova

DISTRIBUIȚI

Trei elevi de la liceul Henri Coandă din Craiova sunt anchetați după ce s-au filmat întreținând relații sexuale la școală, iar filmările ar fi fost ulterior vândute pe internet. Directorul liceului este cel care a sesizat autoritățile.
Filmulețele nu au fost descoperite deocamdată. „Au recunoscut că au întreținut relații sexuale. Își schimbă declarațiile de la o zi la alta. Ba că au fost acasă, ba că la școală. Cazul este destul de dificil pentru că se pare că ei ar și comercializa aceste filmulețe. În spatele lor ar fi o întreagă rețea. ?ê?£i astfel de filmulețe nu ar fi numai la noi în școală, ci și la alte licee din Craiova“, a declarat directorul Liceului „Henri Coandă“. Toto­dată, conducerea Inspecto­ratului ?ê?£colar Județean Dolj a demarat o anchetă la Liceul Teoretic „Henri Coandă“. „Am un inspector acolo care face verificări. Am informat și ministerul, însă așteptăm să finalizăm ancheta și abia apoi vom lua măsuri împotriva elevilor. Din ce am aflat, filmulețul ar fi fost făcut în luna ianuarie a acestui an“, a declarat Georgică Bercea, Inspectorul ?ê?£colar general al ISJ Dolj. Din primele verificări făcute, cei trei elevi ar fi făcut filmul pe terenul de sport al instituției, care este acoperit cu un balon, iar inci­dentul s-ar fi petrecut în weekend, potrivit conducerii unității de învățământ. Directorul liceului a mai declarat că a făcut plângere la Biroul de Combatere a Crimei Organizate pentru că ar fi aflat că filmulețele ar fi fost vândute.
Polițiștii susțin că plângerea a fost făcută vineri și că nu există probe care să dovedească faptul că elevii ar face parte dintr-o rețea specializată în pornografie.

Irina Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.