Acasă Social Tătaru anunță vaccinarea personalului medical împotriva SARS-COV-2 începând din ianuarie

Tătaru anunță vaccinarea personalului medical împotriva SARS-COV-2 începând din ianuarie

DISTRIBUIȚI

Prima tranşă de vaccinuri Sars-Cov-2 ar trebui să ajungă în România la sfârşitul lunii decembrie, iar în ianuarie va începe vaccinarea, în primul rând pentru personalul medical, a anunţat ministrul Sănătăţi, Nelu Tătaru, la videoconferinţa Profit Health Forum.

E vorba despre o primă tranșă de vaccin contractat de Comisia Europeană, care a încheiat contracte cu mai multe companii și institute farma care dezvoltă acum vaccinuri.

”Avem o primă tranşă care ar trebui să vină la sfârşitul lui decembrie şi să începem în ianuarie. Intenţia noastră este – şi în planificarea pe care o avem – ca personalul medical să fie vaccinat în acea perioadă, pentru a putea avea o linie întâi solidă”, a declarat ministrul Sănătăţii.

3 COMENTARII

  1. URSULA sefa comisie europene a declarat azi ca mai devreme de luna aprilie 2021 nu exista sanse de aparitie a unui vaccin pentru aceasta maladie, dar al nostru ministru al sanatatii ne anunta, din informatii numai de el stiute si verificate similar ca la numirea infractorului Baranga , ca personalul medical va fi vaccinat din luna ianuarie.
    Pe cine sa mai cred, pe Nelu Tataru care este ministrul meu , roman, specialist , sau pe doamna de la UE !..
    De ce da aceste informatii domnul ministru, poate ca ne pregateste o surpriza si va lua si premiul Nobel pentru medicina ca a descoperit el in luna ianuarie 2021 vaccinul impotriva Covid …Sau poate ca exista o minune in PNL si au asigurat banii necesari producerii si comercializarii unui vaccin de catre o firma cu capital romanesc, sau dimpotriva cineva de la PNL se asigura sa se fac importuri model Banicioiu Ponta si compania , ca asa am auzit la Realitatea Plus ca procedeaza, cum negociau baietii din clubul de la Monaco spagile sau comisioanele pentru orice achizitie,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.