Acasă Social Trei tipuri de personalități pe care ar trebui să le eviți

Trei tipuri de personalități pe care ar trebui să le eviți

DISTRIBUIȚI

Gândiți-vă la toți oamenii cu care lucrați sau interacționați în mod regulat. Ați întâlnit vreodată tipul negativ, critic sau cel care face pe victima? Pariez că-ți amintești unul dintre acești oameni chiar acum.
În opinia profesorului internaţional de yoga Dana Ţupa, pesimiștii răspândesc negativitatea ca gripa și trebuie să ne limităm expunerea, deoarece atunci când le transmitem un lucru pozitiv, acela se va întoarce înapoi în formă negativă. Pesimiştii au puterea de a afecta negativ nu numai viziunea ta, ci și cultura sau chiar reputația ta.
De asemenea, specialistul afirmă că succesul nostru în viaţă constă în a ne alege foarte bine anturajul, în a decide de cine să ne lăsăm influenţaţi sau nu şi în a încerca să evităm factorii perturbatori care ne pot destabiliza de la drumul nostru asumat.

Cele trei tipuri de personalităţi care ne ţin departe de la obiectivele noastre

1. Tipul negativ
“Acest tip de persoană pare să aibă o problemă pentru fiecare soluție și iubește să scurgă entuziasmul din orice idee nouă. Mantra lui este: „Acesta este modul în care a fost întotdeauna făcut”. Când se deschide o fereastră spre oportunitate, el te va trage la umbră. Îți va împiedica energia și îți va încetini ritmul. Nu îți va oferi energie dacă te vei inconjura de acest tip de persoană. Nu te poți aștepta să ai o viață pozitivă dacă te înconjori cu oameni negativi”, declară profesorul de yoga Dana Ţupa.

2. Tipul critic
“Criticii sunt cunoscuți pentru că au de găsit tot timpul ceva deranjant de spus despre toată lumea și sunt deosebit de faimoși pentru tranzacționarea informațiilor confidențiale sau negative despre ceilalți. Criticii folosesc bârfele pentru a le lega și pentru a controla miniaturi. Nu lăsați niciodată pe nimeni care nu a făcut nimic să vă spună cum să faceți ceva”, declară profesorul de yoga Dana Ţupa, directorul PURNA Yoga Academy.

3. Tipul victimă
“Niciodată nu este capabil să accepte responsabilitatea personală, viața pare nedreaptă față de victime. Puntea este întotdeauna stivuită împotriva victimelor și nu au decât ghinion. Îi veți recunoaște prin scuzele lor de semnătură”, menţionează Dana Ţupa.

Sfaturile profesorului de yoga Dana Ţupa
“Înconjurați-vă cu oameni care visează mai mult decât voi. Îmbunătățiți cu pasiune totul în calea dumneavoastră, de la procese și produse, la colegi, prieteni, angajați. Ei cred că orice este posibil și ei vor crede în tine. Cea mai importantă atitudine de urmărit, desigur, este a noastră. Nu putem schimba întotdeauna oamenii sau circumstanțele din viața noastră, dar putem schimba întotdeauna răspunsul nostru. Excelența nu este o abilitate; este o atitudine, iar gândirea pozitivă generează obiceiuri curajoase. Ori de câte ori aveți ocazia, deveniți încurajator și motivanți pentru ceilalți. Nu aspirați niciodată să fiți cel mai bun din echipă. Aspirați să fiți cel mai bun, pentru echipă”, conchide profesorul internaţional de yoga Dana Ţupa.

 

1 COMENTARIU

  1. …cind am citit de „gindirea pozitiva”, este clar: PSEUDOSTIINTA. Aceasta specialista sau, autointitulat „specialista” are studii de caz in evidentierea tipologiilor din mediul Psiho-Social ? Unde pot sa am acces la studiile, cercetarile si evident rezultatele acelui/acelor studii ? Sursa va rog. Acest/aceste studii au fost comparate cu alte celor care se ocupa in mod real si constant (de specialisti) ? In ce revista/reviste de specialitate au fost publicate/mentionate cele mentionate ?
    „2. Tipul critic”. O rog pe doamna respectiva sau pe dvs., sa verificati pe Net ce-au mentionat oamenii de Stiinta de-a lungul timpului despre – Gindirea Critica, bazata pe Logica & Ratiune.
    Printr-un exercitiu de logica: Daca toti oamenii am ginddi „pozitiv”, credeti ca Mediu social s-ar schimba ? …si tovarasii politicieni, cazaturile politice, si-ar indeplinii menirea pe Pamint, anume: s-ar pune in slujba cetatenilor ??? Aud ? …asta este.
    P.S. STIINTA inseamna Cunoastere, a tot ceea ce tine de Cercetare. PSEUDOSTIINTA face apel la Credinta si Emotie; are o componeta cvasireligioasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.