Acasă Special A.S.I.A., Ro-Mania si Benone, in turneu nord-american

A.S.I.A., Ro-Mania si Benone, in turneu nord-american

DISTRIBUIȚI

Muzica romaneasca se chinuieste de vreo 10 ani sa iasa din Balcani, insa se pare ca sound-ul artistilor autohtoni nu corespunde cerintelor de piata occidentale. Singura posibilitate de iesire din spatiul mioritic o constituie diaspora romana din tarile civilizate.

Si iata cum de cativa ani, artistii romani incep sa iasa din tara, principala destinatie fiind Statele Unite.

Primul turneu al anului se va desfasura in perioada: 31 ianuarie – 9 martie, avandu-i ca protagonisti pe Ro-Mania, Benone Sinulescu si A.S.I.A., o reteta menita sa incante gusturile romanilor care traiesc departe de tara. Preturile biletelor, pentru cele aproximativ 26 de concerte, pe care artistii romani le vor sustine in tot atatea orase din Statele Unite si Canada, variaza intre 30 si 40 de dolari.

Daca Ro-Mania si Benone Sinulescu sunt obisnuiti sa incante -poftele muzicale- ale romanilor din strainatate, cu repertoriul lor care imbina folclorul romanesc cu ritmurile dance, fetele de la A.S.I.A. se afla in fata unei premiere: primul turneu american de la definitivarea noii componente. Anca, Sorana, Irina si Alina/ Diana Crisan vor prezenta, in aceasta noua varianta, cele mai reprezentative piese din repertoriul trupei.

Sarcina dificila ii revine Alinei, fericita castigatoare a maratonului tv: -Alege A.S.I.A.- care nu a avut timp sa se obisnuiasca cu programul pe care il impune viata de artist.

Oricum, fiind o trupa compusa din patru fete, suntem siguri ca eventualele greseli ale Alinei vor fi acoperite fara probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.