Acasă Special Connect, o noua varianta a modelului de succes Tranzit

Connect, o noua varianta a modelului de succes Tranzit

DISTRIBUIȚI

Ford Transit Connect nu este un van derivat dintr-o alta masina. Acesta este proiectat pe o platforma dedicata special unui autovehicul comercial, care face accesibila puterea unui vehicul mare, pentru prima data pe piata de van-uri mici. Mai mult, noul Transit Connect a fost proiectat independent, testat si construit la aceleasi standarde, fara compromisuri, ca si seria comerciala medie Transit.

Ford Europa dezvaluie un produs complet nou, construit special pentru a acoperi cererile de autovehicule comerciale mici, intarind astfel familia Transit si extinzand gama de vehicule comerciale.

O data cu lansarea noului Connect, Ford Europa intentioneaza sa deschida un nou si interesant capitol in seria dezvoltarii autovehiculelor comerciale.

-Acest van complet nou, special proiectat pentru a raspunde pietei de autovehicule comerciale mici, demonstreaza modul in care strategia europeana de transformare se extinde de la clasa de autoturisme la piata, in crestere rapida a van-urilor mici,- a spus Paul Morel, directorul pentru autovehicule comerciale Ford Europa. -Am numit noul vehicul <Transit> pentru ca avem increderea ca noul nostru van mic este sinonim cu durabilitatea si costurile reduse de intretinere, intocmai cum este si Ford Transit. Aceste calitati, combinate cu standardele noi ale functionalitatii, cu flexibilitatea sarcinii utile si cu nivelurile ridicate ale securitatii, vor asocia cuvantul Ford cu <legatura (Connect)> dintre utilizatorii care au nevoie de un autovehicul mai mic decat Ford Transit, dar in acelasi timp de un model care isi pastreaza avantajele unice pentru proprietar, specifice cunoscutei <linii Transit>-, a mai adaugat Morel.

Caroseria rigida a noului model Connect este construita in mare proportie din otel de mare rezistenta, inclusiv pe partile laterale, unde are cate doua panouri din otel si incorporeaza doua bare laterale si o bara frontala din otel Boron, pentru o mai mare rigiditate, in timp ce barele stabilizatoare fata si spate confera stabilitate si manevrare usoara. Suspensiile intarite pentru durabilitate maxima confera posesorului de comerciale mici puterea necesara oricarei activitati industriale.

Gama complet noua Ford Transit Connect include modele cu acoperis inaltat si ampatament lung, proiectat in mod special pentru segmentul de comerciale mai mici de o tona, din piata de autovehicule comerciale mici, impreuna cu modele cu un ampatament mai scurt, care vin sa concureze pe piata LCV (Light Commercial Vehicle). O gama larga de motoare pe benzina si Diesel vor fi instalate pe Transit Connect.

Versiunea cu ampatament scurt va fi prima din clasa sa capabila sa transporte doi Europaleti, care pot fi incarcati prin usile spate. Partile laterale prezinta o arie curbata eficient, care permite incarcarea optima a cutiilor, cu un minimum de spatiu intre sarcina si partile laterale ale caroseriei. Pentru a maximiza flexibilitatea, scaunul pasagerului poate fi rabatat complet, oferind o suprafata plata pentru a putea extinde lungimea incarcaturii. Un sistem flexibil de fixare a incarcaturii va permite clientilor sa isi instaleze si sa isi construiasca propriile spatii sau sertare, fara a fi nevoiti sa faca gauri in caroserie.

Ford Transit Connect ofera clientilor sisteme de siguranta foarte bine proiectate, incluzand atat airbag-uri pentru conducatorul auto, pentru pasager si airbag-uri laterale, cat si ABS. Mai mult, structura rigida a vehiculului confera un grad ridicat de integritate structurala.

Transit Connect va fi disponibil pentru clienti in mod progresiv in intreaga Europa. Vanzarile vor demara cu modelul cu ampatament lung, la inceputul anului 2003.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.