Acasă Special Ultima reprezentatie

Ultima reprezentatie

DISTRIBUIȚI

Raliul Harghita 2001, ultima etapa a Campionatului National de raliuri din acest an, se va desfasura la Odorheiu Secuiesc, in zilele de 26-28 octombrie, reunind la start peste 40 de echipaje.

-Desi stim deja ca Titi Aur este castigatorul campionatului din acest an, la Raliul Harghita va fi deosebit de interesant de urmarit lupta pentru locurile doi, trei si patru pentru clasamentul general, dintre echipajele conduse de Mihai Leu, Daniel Ungur, Bogdan Marisca si George Grigorescu, o lupta interesanta se preconizeaza si la Grupa H, categoria masinilor neomologate. La concursul pe echipe, primele doua locuri s-au adjudecat, iar pentru locul trei aspira echipajele Siromex, Setcar si Tiriac Sport-, a declarat Zsolt Godra, organizatorul evenimentului si presedintele Promotor Club Odorheiu Secuiesc.

Din nefericire, campionul national Constantin Aur va participa la cursa numai in postura de spectator, masina acestuia, un Seat WRC, fiind in Germania, unde este pregatita pentru participarea la etapa din Campionatul Mondial, care se desfasoara in Austria.

Raliul Harghita 2001 este poate cea mai grea etapa din intregul campionat, atat din cauza traseului, cat si a faptului ca, la sfarsitul lui octombrie, vremea este adesea vitrega, solicitand la maximum concurentii si masinile. Lungimea totala a traseului este de 371,3 km, cu 12 probe speciale intinse pe 117,3 km pe macadam, reprezentand 32,51% din total. Timpul total este de 12 ore, timpul efectiv este de 7 ore 21 minute, viteza medie de 49,78 km/h, debutantii avand traseu identic cu avansatii.

Cea mai puternica masina inscrisa la cea de-a 16-a editie a Raliului Harghita MOL-PREVENT 2001 se anunta a fi o Hyunday Coupe WRC, condusa de Mihai Leu, prezentata la Salonul Auto Bucuresti in acest an.

Primul concurent urmeaza a lua startul sambata dimineata la ora 8.30 si sa incheie cursa la ora 19.00. Rezultatele definitive vor fi cunoscute sambata, la ora 21.30, iar premierea va avea loc duminica, la ora 10.00.

Raliul Harghita 2001 este organizat de Asociatia Promotor HR Miercurea Ciuc, impreuna cu Promotor Club Odorheiu Secuiesc, in colaborare cu ACR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.