Acasă Sport Becali ori plătește MApN, ori schimbă numele echipei

Becali ori plătește MApN, ori schimbă numele echipei

DISTRIBUIȚI

Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua. De ieri, echipa finantata de Gigi Becali nu mai are dreptul sa utilizeze aceasta marca fara incuviintarea celor de la clubul militar. Astfel, exista doua variante pentru Becali: sa plateasca dreptul de a utiliza aceasta marca si aici specialistii vorbesc despre cateva milioane de euro anual sau sa ia in calcul varianta rebranduirii, adica echipa ar trebui sa aiba un nou nume. Becali anunța că se poate numi „Steaua 1947” sau „Steaua bizantina” sau „Steaua in opt colturi”. Numai că noul nume nu poate fi nici măcar similar cu numele STEAUA, în caz contrar fiind infracțiune. Cum ar fi să facă toată lumea COCA COLA 2014, sau Mega Coca Cola sau Coca Cola bizantină?

Oficialii clubului militar iau in calcul scoaterea la licitatie a acestei marci in ipoteza in care Becali nu va accepta sa plateasca acele sume. Efecte in urma acestei decizii sunt si asupra celor care comercializeaza materiale promotionale: de la pixuri la sampanie cu emblema Stelei.

FC Steaua a anuntat printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, ca echipa isi va continua parcursul in competitiile interne si internationale, precizand totodata ca va duce la indeplinire hotararea ICCJ privind marca Steaua.

„In urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie din data de 03.12.2014, referitoare la anularea marcii Steaua Bucuresti, va facem cunoscut ca am luat la cunostinta si am demarat toate diligentele in vederea ducerii la indeplinire a acestei hotarari. In aceeasi masura, ii asiguram pe suporteri si pe iubitorii de fotbal ca echipa noastra isi va continua parcursul in competitiile interne si internationale”, se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al Stelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.