Acasă Sport Bianca Ghelber, medalie de aur după cinci luni de pauză

Bianca Ghelber, medalie de aur după cinci luni de pauză

DISTRIBUIȚI

Cea mai bună aruncătoare în proba de ciocan din România s-a impus în prima competiție la care a luat startul după pauza provocată de Pandemia de Coronavirus.

Bianca Ghelber a revenit pe stadion într-un concurs oficial (Cupa României Open de Seniori – desfășurat la București) după o absență de 5 luni și a câștigat aurul.

„Îmi pare foarte bine că au început concursurile pentru că am așteptat atâta vreme acest moment. E destul de greu după 5 luni de pauză, fără concursuri. Sunt mulțumită de ceea ce am reușit, pentru primul concurs…69 metri este un rezultat ok ” – Bianca Ghelber, triplă campioană mondială de juniori în proba de aruncare a ciocanului.

Sportiva nu concepe ca la anul să nu fie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Eu cred că se va ține Olimpiada, am încredere în asta. Am auzit că va avea loc, indiferent dacă va mai fi sau nu Pandemie. Așa că eu voi fi acolo cu siguranță. Nici nu mă gândesc să nu fiu” – Bianca Ghelber, triplă campioană mondială de juniori în proba de aruncare a ciocanului.

Bianca are două Olimpiade la activ

La 30 de ani, Bianca Ghelber are deja două Olimpiade la care a participat, cea de la Beijing din 2008 și Londra 2012, iar la anul vrea să o bifeze pe cea de-a treia. Pentru asta, atleta luptă din greu să-și facă baremul olimpic.

De un an, Bianca este antrenată de fosta campioană mondială în proba de aruncare a ciocanului, Mihaela Melinte.

 “Nu am crezut vreodată că mă va antrena! Noi suntem prietene foarte bune de foarte mulți ani, am stat în cantonament împreună, am fost colege și acum îmi e și antrenoare” – Bianca Ghelber, triplă campioană mondială de juniori în proba de aruncare a ciocanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.