Acasă Sport Ceahlaul-Dinamo n-a fost blat!

Ceahlaul-Dinamo n-a fost blat!

DISTRIBUIȚI

Ieri, Comisia de Disciplina a FRF a clasat, din lipsa de probe, cazul meciului de la Piatra Neamt, dintre echipele Ceahlaul si Dinamo (scor 1-2), suspectat de a fi fost aranjat. -In unanimitate, membrii Comisiei de Disciplina au ajuns la concluzia ca nu sunt probe care sa demonstreze vinovatia vreunui club, Ceahlaul sau Dinamo, la stabilirea rezultatului de pe teren. Daca organele de ancheta penala vor descoperi altceva, atunci si noi vom relua cazul-, a declarat presedintele Comisiei de Disciplina, Cornel Badoiu. El a adaugat ca decizia de a clasa cazul a fost luata pe baza dovezilor existente. -Nu putem lua masuri de sanctionare nici impotriva jucatorilor, chiar daca unii dintre ei au evoluat mai slab, acest lucru putandu-se intampla si jucatorilor mai mari din toata lumea. Spre deosebire de alte organe, Comisia de Disciplina a FRF a avut in vedere dovezile cazului si s-a pronuntat pe baza acestora, si nu pe altceva. Mass-media formeaza o opinie si, de multe ori, cei care nu au coloana vertebrala ajung sa si-o incovoaie dupa cum bate vantul, adica dupa cum scrie presa-, a spus Badoiu.

– Mitica Dragomir: -Inseamna ca eu si Mircea Sandu, impreuna cu toata tara asta, suntem niste tampiti, care nu ne pricepem la fotbal-

Managerul general al clubului Dinamo, Cornel Dinu, considera ca decizia Comisiei de Disciplina a FRF este corecta. -Dupa atat timp, s-a dovedit, ca in Biblie, ca, atunci cand te grabesti, se poate ajunge la dezastru. S-a creat un curent nefavorabil fotbalului. Aceasta decizie este conforma cu procedurile, cu regulamentele si cu realitatea de la acel meci. Din pacate, este doar o speranta ca adevarul va triumfa-, a spus Dinu.

La randul sau, Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat ca nici LPF si nici FRF nu mai pot interveni in acest caz. -Daca au dat aceasta decizie, inseamna ca eu si Mircea Sandu, impreuna cu toata tara asta, suntem niste taampiti, care nu ne mai pricepem la fotbal. Dupa parerea mea, acum s-a dat verde la blaturi. Eu am spus atunci ce am avut de spus, dar s-a bagat MTS si uite unde s-a ajuns. Acum, nici Liga si nici federatia nu mai au ce sa faca-, a afirmat Dragomir.

Presedintele Comisiei de Supraveghere a Competitiei, Mircea Dridea, care a fost si observator al partidei dintre Ceahlaul Piatra Neamt si Dinamo, a declarat ca exprimarea unui punct de vedere referitor la decizia Comisiei de Disciplina a FRF ar insemna o depasire a propriilor atributii. -Ceea ce a depins de noi am facut-, a mentionat Dridea.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a refuzat sa comenteze decizia Comisiei de Disciplina a FRF. -Asta este decizia Comisiei de Disciplina-, a spus Sandu.

Legat de acest subiect, Viorel Paunescu, presedintele Consiliului Director al FC Steaua, a declarat: -Este o decizie contradictorie, avand in vedere si hotararea luata initial de Comitetul Executiv, acolo unde exista multi specialisti in fotbal. Probabil ca nu au existat probe, daca s-a ajuns la aceasta decizie. Oricum, campionatul trebuie sa se castige pe teren, si nu la masa verde. Totusi, hotararea luata joi demonstreaza faptul ca la nivelul federatiei nu exista o unitate in gandire-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.