Acasă Sport Contestatarii FC Steaua risca sa fie actionati in Justitie daca folosesc insemnele...

Contestatarii FC Steaua risca sa fie actionati in Justitie daca folosesc insemnele clubului

DISTRIBUIȚI

Secretarul Consiliului Director al FC Steaua, Radu Enache, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca cei 35 de membri fondatori, care contesta actuala conducere a gruparii militare, vor fi actionati in Justitie daca vor folosi la Adunarea Generala de pe 27 mai insemnele clubului din Ghencea. -Adunarea Generala de pe 27 mai va avea doar un caracter de intrunire. Cine va incerca sa foloseasca marca FC Steaua va fi urmarit in Justitie-, a spus Enache, care este consilier juridic. Secretarul Consiliului Director al clubului din Ghencea a precizat ca grupul celor 35 nu poate contesta in instanta deciziile Adunarii Generale, deoarece nu au statutul de membri ai acestui organism. -Ei nu mai au calitatea procesuala activa, adica si-au pierdut statutul de membri ai Adunarii Generale, deoarece nu au mai platit cotizatia in acest sens-, a spus Enache. El a mentionat ca, incepand din anul 2000, nici unul dintre cei 35 nu si-a mai achitat cotizatia de 50.000 de lei pe luna. Enache a spus ca, in cazul in care ar fi achitat aceasta cotizatie, respectivele persoane ar fi avut drept de vot in Adunarea Generala. -Cotizatia minima pentru un membru este de 50.000 de lei pe luna, dar sunt si oameni care isi permit sa plateasca 1.200 de dolari anual-, a spus oficialul stelist. El a precizat ca orice membru care vrea sa revina in Adunarea Generala trebuie sa faca o simpla cerere pentru a fi reprimit.

Enache a contrazis afirmatiile lui Gheorghe Hagi, care a spus ca, incepand de pe 9 aprilie, Viorel Paunescu este ilegal presedintele FC Steaua, deoarece atunci i-a expirat mandatul de 4 ani, el fiind ales in aceasta functie pe 9 aprilie 1998. -Asociatia FC Steaua a primit personalitate juridica pe 8 iulie, cand a fost data hotararea judecatoreasca in acest sens. Toate organele de conducere si-au inceput legal activitatea in acel moment-, a spus Enache. El a precizat ca Adunarea Generala a FC Steaua organizata pe 8 mai este legala si ca ea nu trebuia anuntata in presa. Enache a adaugat ca numai societatile comerciale sunt obligate sa anunte in presa data Adunarii Generale, asociatiile realizand acest lucru prin convocator catre toti membrii cu drept de vot.

Directorul general al FC Steaua, Cornel Cacovean, a declarat ca, in perioada 25-31 mai, Consiliul Director se va reuni pentru a analiza activitatea conducerii tehnice, a jucatorilor si a rezultatelor obtinute si pentru a lua hotararile referitoare la urmatorul sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.