Acasă Sport Copos a castigat, la licitatie, echipamentul lui Hagi

Copos a castigat, la licitatie, echipamentul lui Hagi

DISTRIBUIȚI

Presedintele Comitetului Director al UFC Rapid, George Copos, a castigat, duminica, la licitatie, contra sumei de 30.000 de dolari, echipamentul in care Gheorghe Hagi va evolua in meciul sau de retragere. -Gestul meu este justificat prin faptul ca Gheorghe Hagi este o valoare-, a declarat Copos dupa incheierea licitatiei organizate, duminica, de la ora 11.00, de Casa -Alis-. George Copos a licitat pentru UFC Rapid.

Pretul de pornire a acestei licitatii a fost de 5.000 de dolari, iar printre cei care au mai licitat au fost si presedintele Comitetului Olimpic Roman (COR), Ion Tiriac, si directorul general al firmei -McCann Erickson-, Bogdan Enoiu.

Tiriac a licitat in numele COR si s-a oprit la suma de 28.000 de dolari, in timp ce Bogdan Enoiu, care a licitat in nume personal, s-a retras la 14.000 de dolari.

-Multi oameni de afaceri se declara iubitori de sport, dar doar trei s-au inscris la aceasta licitatie. Gestul lui Copos a fost foarte frumos si cu siguranta ca imaginea clubului Rapid va creste. Din cate stiu, echipamentul lui Hagi va fi expus la sediul clubului Rapid-, a spus Enoiu.

Beneficiile obtinute in urma acestei licitatii vor fi donate Directiei Judetene Constanta pentru Protectia Drepturilor Copilului. George Copos va intra in posesia echipamentului imediat dupa terminarea -Galei Hagi-, care se va desfasura, marti seara, pe stadionul -Lia Manoliu-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.