Acasă Sport Cristian Neamtu a fost condus pe ultimul drum

Cristian Neamtu a fost condus pe ultimul drum

DISTRIBUIȚI

Portarul echipei Universitatea Craiova, Cristian Neamtu, a fost inmormantat, ieri, la Cimitirul -Sineasca- din Craiova. Peste 500 de persoane s-au strans in fata locuintei lui Cristian Neamtu inainte ca sicriul sa fie scos din casa. Au fost prezenti intregul lot al echipei Universitatea Craiova, inclusiv Marius Suleap, principalul actionar al clubului, Gigi Netoiu, toti responsabilii gruparii craiovene, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti din Romania si vicepresedintele, Alex Radulescu, respectiv Florin Prunea, impresarul Victor Becali, Nicu Gheara, Ion Craciunescu, fostul presedinte al clubului, Jean Niculescu, si George Ilinca, fost actionar. De asemenea, au fost prezente conducerile Primariei si Prefecturii din Craiova.

In fata carului mortuar a mers o coloana formata din jucatori ce activeaza la grupele de copii, tineret si juniori din cadrul Clubului Universitatea Craiova si de la Scoala de fotbal -Gica Popescu-. Acestia au purtat coroane de flori alb-albastre.

Cortegiul mortuar a trecut prin centrul orasului, ajungand in Piata Prefecturii, unde se afla galeria craioveana, ce avea fulare ale echipei. Cortegiul a trecut prin fata sediului clubului si s-a oprit la stadion timp de aproximativ 20 de minute, unde a fost facuta o slujba la statuia lui Ion Oblemenco. In zona peluzei, unde sta de obicei galeria, se aflau peste 1.000 de persoane care scandau numele lui Cristi Neamtu, -Te vom iubi mereu-, -Pana la moarte si dupa moarte cu Stiinta-, -Cristi este unul dintre noi-. La stadion a fost arborat un banner negru, pe care era scris: -Toti murim, in urma noastra ramane Stiinta-.

Slujba, desfasurata la Catedrala Madona Dudu, a durat o ora si un sfert si a fost tinuta de un sobor de 11 preoti. Pe drumul spre cimitir, cortegiul mortuar a fost intampinat de numeroase persoane. In masina care a transportat sicriul in care se afla Cristi Neamtu a stat tot timpul primul antrenor al portarului, Gigi Mitachescu. La cimitir, dupa ce sicriul a fost coborat in groapa, parintii lui Neamtu au lesinat, ei fiind dusi la masini de jucatorii craioveni. La cimitir au fost prezente cateva mii de persoane.

Portarul craiovean, in varsta de 21 de ani, a decedat, miercuri dimineata, la Spitalul Central din Nicosia, dupa ce s-a aflat timp de aproape o saptamana in coma profunda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.