Acasă Sport Debut promițător pentru liderul și „lanterna roșie” din Liga I

Debut promițător pentru liderul și „lanterna roșie” din Liga I

DISTRIBUIȚI

Liderul actual al Ligii I, CFR Cluj, a pornit cu motoarele turate în prima etapă a sezonului de primăvară, învingând pe Universitatea Craiova cu scorul de 4-1. "Legiunea străină" a ardelenilor și-a respectat blazonul de favorită, iar declarațiile belicoase de dinaintea meciului n-au mai părut atât de fanteziste.
"Fabbiani a spus că va dansa de două ori și s-a ținut de cuvânt. Mă bucur pentru echipă că a câștigat. Craiova ne-a pus probleme astăzi, dacă Hirschfeld nu scotea o minge la 1-1 nu știu ce se întâmpla. Meciul a fost echilibrat mai ales în prima parte, dar valoarea echipei noastre și-a spus cuvântul. Am plecat ca din pușcă în 2008 și avem un moral bun pentru meciurile care urmează. Mă bucur pentru Trică, și-a dorit foarte mult un gol și s-a văzut asta în jocul lui. A dovedit din nou că are valoare", a spus președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan.
Meciul nu a fost lipsit de tensiuni, atât în tribune, între suporterii celor două formații, cât și la tribuna oficială, patronul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, declarând că oltenii au fost "stimulați" din exterior cu sacoșe cu bani.
Cealaltă echipă a municipiului Cluj, respectiv deținătoarea ultimului loc al clasamentului, Universitatea, a reușit surpriza pe stadionul din Giulești, marcând astfel a doua sa victorie în cadrul primului eșalon al cluburilor din România. Rapidul a suferit o înfrângere rușinoasă, cu scorul de 2-1, de la "lanterna roșie", în condițiile în care echipa clujeană a jucat cu un om în minus aproape o jumătate de oră. Astfel, relansarea luptei pentru titlu mai așteaptă puțin, cea pentru retrogradare devenind brusc mai interesantă și mai aprigă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.