Acasă Sport Deja vu: România – Italia 1-1

Deja vu: România – Italia 1-1

DISTRIBUIȚI

Trecând cu vederea faptul că a fost doar un amical și că nu s-a ratat niciun penalti, meciul de fotbal dintre selecționata olimpică a Italiei și cea de tineret a României a semănat foarte mult cu partida de la Euro 2008 dintre selecționatele acelorași țări, atât din punctul de vedere al rezultatului înscris pe tabelă, cât și din cel al aspectului general al jocului.

Juniorii antrenați de Emil Săndoi au terminat la egalitate, marți, scor 1-1 (0-1), partida amicală cu formația condusă de Pierluigi Casiraghi, disputată la Pistoiese. Scorul a fost deschis de Rossi, în minutul 39, balonul șutat de acesta fiind deviat în poartă de Tudose. Naționala de tineret a restabilit egalitatea în minutul 88, când Bogdan Stancu a trimis în poartă mingea centrată de Ochiroșii.
Cu toate că amicalul s-a terminat indecis, selecționata olimpică a Italiei a dominat partida și și-a trecut în cont cele mai mari ocazii. Tricolorii lui Săndoi au reușit să obțină acest rezultat de moral în fața "squadrei azzurra", profitând de relaxarea italienilor și de faptul că selecționerul Casiraghi a schimbat în a doua repriză foarte mulți jucători, încercând să își ruleze întreg lotul pregătit pentru Jocurile Olimpice de la Beijing. Și tehnicianul român a avut posibilitatea de a vedea la lucru, contra unei formații puternice, echipa cu care încearcă să se califice la Europenele din 2009. Chiar dacă Săndoi nu a putut conta pe trei dintre oamenii săi de bază, respectiv Ropotan, Keșeru și Sepsi, formula de joc a fost pe deplin verificată. Dintre cei trei titulari absenți, primul e accidentat, iar ceilalți doi nu au putut onora convocarea, întrucât partida nu s-a disputat într-o dată din calendarul oficial al UEFA, și jucătorii nu au primit aprobarea din partea cluburilor la care activează pentru a veni la națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.