Home Sport Dinamo, singura favorita

Dinamo, singura favorita

DISTRIBUIŢI

Fotbalul intern iese astazi in fata cu mansa intai a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. Din patru competitoare se desprinde o singura favorita certa: Dinamo, campioana en-titre, care intalneste o adversara din divizia secunda. Cele doua partide se disputa azi, de la ora 16.00, dupa urmatorul program: Rocar Bucuresti – Petrolul Ploiesti (Stadionul Rocar) si Sportul Studentesc Bucuresti – Dinamo (Stadion Regie).

Rocar si Petrolul nu s-au mai intalnit niciodata in Cupa Romaniei, formatia din Ploiesti, cu doua trofee cucerite de-a lungul timpului, avand avantajul unui palmares incomparabil mai bogat. Dar acest palmares superior nu va asigura, in nici un caz, vreun avantaj pe teren, astfel incat petrolistii vor avea zile grele in compania elevilor lui Dumitru Dumitriu. Arbitri: Marian Dorobantu (central) – Marcel Savaniu, Eugen Parvulescu (asistenti) – Iulian Udrica (rezerva). Observatori: Mircea Cezar Ionescu, Dan Petrescu.

Rocar a intrat, luni dimineata, in cantonament, la sediul clubului. Antrenorul Dumitru Dumitriu nu are nici o problema de lot. Costul unui bilet de intrare este de 20.000 de lei.

Jucatorii ploiesteni au intrat in cantonament sambata, dupa meciul pierdut acasa cu Otelul Galati. Antrenorul Victor Rosca nu-i va putea folosi pe Voinea si pe Oancea, care sunt accidentati.

Cealalta semifinala, Sportul Studentesc – Dinamo, se va juca pe stadionul din -Regie-, chiar si asa, insa, baietii lui Cornel Dinu avand, de departe, prima sansa. Singura intalnire din Cupa intre cele doua formtii a avut loc in optimile de finala ale editiei 1991/1992, cand Sportul Studentesc a castigat cu 1-0.

Gazdele, Sportul Studentesc, au in palmares trei finale ale Cupei Romaniei, in vreme ce Dinamo a castigat de opt ori Cupa Romaniei si a mai disputat alte sapte finale.

Arbitrii confruntarii de langa caminele studentesti vor fi Constantin Zotta (la centru), Adrian Vidan, Ioan Muresan (asistenti) si Adrian Stoica (rezerva). Observatori: Nicolae Pantea, Nicolae Grigorescu.

Echipierii Sportului Studentesc au intrat ieri, dupa antrenamentul de la ora 16.00, in cantonament. Antrenorul Gheorghe Multescu are la dispozitie intregul lot de jucatori. Pretul unui bilet de intrare la meci este de 50.000 de lei. Cele 6.000 de bilete care au fost puse in vanzare pot fi achizitionate de la casele de bilete ale stadionului din Regie, precum si de la cele ale Stadionului -Dinamo-.

Fotbalistii dinamovisti au intrat si ei, ieri dimineata, in cantonament. Fundasul sarb Vasiljevici este accidentat si nu va putea evolua. Mugur Bolohan si Marius Niculae au arcadele sparte dupa partida cu Steaua, insa vor putea intra in teren in meciul cu Sportul Studentesc.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.