Acasă Sport Dinamo-Steaua supershow

Dinamo-Steaua supershow

DISTRIBUIȚI

Aviz amatorilor: pentru partida dintre Steaua si Dinamo, contand pentru Supercupa Romaniei la fotbal, s-au pus in vanzare peste 40.000 de bilete, care se vor distribui zilnic la casele stadioanelor Dinamo, Steaua, Rapid si National. Biletele se pot cumpara pana sambata, la ora 15.00. Pretul unui tichet la tribuna 0 este de 250.000 de lei, la tribuna I – 75.000 de lei, la tribuna a II-a – 50.000 de lei, iar la peluze – 35.000 de lei. Galeria dinamovista va avea acces in peluza dinspre Bulevardul Iancului si in doua sectoare de la tribuna intai, in timp ce suporterii stelisti vor sta la peluza dinspre Bulevardul Basarabia si in doua sectoare de la tribuna a doua.

Spectatorii vor putea introduce in stadion bannere (fara inscriptii jignitoare, rasiste sau incitand la violenta), fanioane, esarfe, steaguri cu suport din teava de plastic si confetti. Nu vor fi admise obiectele contondente, recipientele de orice fel, petarde, fumigene, faclii si nici un altfel de material explozibil sau inflamabil. Vanzarea de alcool va fi interzisa, iar cea a bauturilor racoritoare se va face numai in pahare de plastic.

Supercupa Romaniei, care se va disputa, sambata, de la ora 17.30, pe stadionul -National- din Capitala, va fi arbitrata de Marian Salomir, ajutat de asistentii Nicolae Marodin si Dan Lazarescu. Observatori vor fi Dumitru Mihalache si celebrul Nicolae Grigorescu, presedintele Comisiei centrale a Arbitrilor in persoana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.