Acasă Sport Dragoste pe semicerc în vremea Pandemiei. Antrenamente cu pisoii

Dragoste pe semicerc în vremea Pandemiei. Antrenamente cu pisoii

DISTRIBUIȚI

Centrul primei reprezentative feminine de handbal și pivotul naționalei masculine, Andreea (26 de ani) și Vlad Rotaru (26 de ani), se mențin în formă antrenându-se impreună, acasă, folosind în loc de greutăți cele două pisici uriașe pe care le au.

Izolarea din pricina Pandemiei de Coronavirus nu i-a prins pe picior greșit pe toți sportivii. Un exemplu fericit este cel al soților Rotaru – cuplul de handbaliști de la naționalele de seniori ale României.
Cei doi se antrenează zilnic, cel puțin o oră, și se „ajută” de cele două pisici superbe pe care le consideră ” copiii ” lor.
Vlad, pivotul echipei CSM București, și Andreea, centrul celor de la Buzău, sunt fericiți că au parteneri de pregătire, dar mărturisesc faptul că le e dor de handbal și abia așteaptă să se reia competițiile.

”Gătim și ne ocupăm timpul cu pisoii”

Cei doi handbaliști „tricolori” au și un mesaj pentru românii: să respecte toate recomandările autorităților.
”Este foarte important să stăm acasă, dar asta nu înseamnă că nu facem mișcare. Ne este dor de handbal, de suporteri, de meciuri și abia așteptăm să ne reluăm activitatea în mod normal. Când nu ne antrenăm, ne ocupăm timpul cu pisoii, pe care-I considerăm ca pe niște copii. Gătim și ne descoperim noi talente: pictăm, facem puzzle-uri” – Andreea Rotaru, handbalistă echipa națională a României.
”Ne este foarte greu fără handbal, dar încercăm să ne pregătim în fiecare zi cel puțin o oră. Am noroc că nu sunt singur și am partener de antrenament tot timpul și abia așteptăm să începem pregătirea cu echipele de club” – Vlad Rotaru, handbalist echipa națională a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.