Acasă Sport Inca un scandal cu Bernard Tapie in scaunul acuzatilor

Inca un scandal cu Bernard Tapie in scaunul acuzatilor

DISTRIBUIȚI

Fostul international irlandez Tony Cascarino, acum in varsta de 41 de ani, a afirmat marti, intr-un articol aparut in -The Times-, ca, in perioada 1994-1996, lui si coechipierilor sai de la Olympique Marseille li se faceau injectii cu o substanta despre care habar nu aveau ce este si ce rol avea. Cascarino, care a marcat 61 de goluri in perioada cat a imbracat tricoul gruparii din Hexagon, a dat asigurari ca presedintele clubului din acea vreme, Bernard Tapie, era la curent cu injectarea fotbalistilor si incuraja asemenea practici.

-Mi s-au facut in repetate randuri astfel de injectii, insa traiesc cu speranta ca a fost ceva legal. Am dreptul sa fiu insa sceptic, deoarece sunt sigur ca in 99% din cazuri nu este asa. Nu stiu ce injectii ni se faceau, insa performantele mele sportive au fost sensibil ameliorate. Strainii, mai ales nou-venitii, erau cei mai vulnerabili si nu eram in masura sa refuzam tratamentul. Tapie mi-a dat clar sa inteleg ca locul meu in echipa depinde, in buna masura, de docilitatea de care dau dovada. Patronul jubila dupa ce un fotbalist abia sosit in lot facea prima injectie- – a marturisit Cascarino.

Reactia lui Bernard Tapie nu a intarziat: -Toate aceste declaratii nu au nici un sens- – a declarat fostul presedinte al lui Olympique Marseille, care a adaugat ca Joel Costes, medicul echipei la vremea aceea, este si acum la club. -Costes este incapabil de astfel de practici- – a concluzionat Tapie, care a lasat sa se inteleaga ca il va chema in fata justitiei pe Cascarino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.