Acasă Sport Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul de la San Jose și urcă pe...

Mihaela Buzărnescu a câștigat turneul de la San Jose și urcă pe locul 20 WTA

DISTRIBUIȚI

Mihaela Buzărnescu a reușit cea mai mare performanță a carierei: a câștigat primul titlu WTA, la 30 de ani, după o victorie categorică, 6-1, 6-0 în finala cu Maria Sakkari. La finalul partidei, românca a oferit declarații emoționante.

”Felicitări, Maria, pentru… Unde eşti? Felicitări pentru această săptămână. Eşti atât de tânără şi ai tot viitorul în faţă. Sper că mai pot volua câţiva ani la acest nivel. În urmă cu doi-trei ani, jucam turnee Futures şi nu credeam că o să pot atinge acest nivel, sper că vom putea juca din nou împreună.

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să ne urmăriţi, a fost extraordinar că aţi venit să ne încurajaţi şi îmi pare rău că nu a fost o jucătoare americană în finală, dar sunt fericită că o să fiu pe afişul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine.

Le mulțumim organizatorilor. Mă bucur că voi fi pe posterul de anul viitor. Vreau să le mulțumesc sponsorilor care au avut încredere în mine, familiei și antrenorului meu”, a spus Mihaela, la finalul meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.