Acasă Actualitate Năstase, după suspendarea Simonei Halep: „Dacă era americancă nu erau așa drastici”

Năstase, după suspendarea Simonei Halep: „Dacă era americancă nu erau așa drastici”

DISTRIBUIȚI

Ilie Năstase a oferit o scurtă analiză cu privire la suspendarea de 4 ani primită de Simona Halep. Cu toate acestea, el a menționat că are încredere că ar exista posibilitatea ca Simona să revină în circuit la un moment dat.

Ilie Năstase a oferit o reacție pentru Gsp.ro despre suspendarea de patru ani primită de Simona Halep.

-Domnule Ilie Năstase, este oficial acum, Simona Halep a fost suspendată de ITIA patru ani. Cum comentați?

-Este o decizie drastică! Ținând cont că Maria Sharapova a primit o suspendare mai scurtă, de un an și puțin, această decizie pare excesivă. Poate că, dacă Simona ar fi fost din SUA, nu ar fi primit acest tratament.

-Ce șanse credeți că mai are să revină în circuit?

-Simona are șanse să revină, pentru că nu poți uita tenisul așa de repede. Cu toate acestea, cred că va face apel, am auzit că există posibilitatea să fie redusă suspendarea la doi ani…

-Totuși, și doi ani de suspendare sunt o perioadă semnificativă, având în vedere că Simona are deja 31 de ani.

– Da, este adevărat, doi ani sunt totuși o perioadă lungă, mai ales pentru un jucător în vârstă. Să vedem cum se vor dezvolta lucrurile. Repet, cred că decizia este prea drastică și sperăm că va fi bine pentru Simona, în cele din urmă.

2 COMENTARII

  1. Deci si tu ai fost mai ILIE prinre aia care i-au dat curaj machidoancei sa afirme ca judecatori dupa ce au auzit ca este romanca si-au schimbat decizia,altfel spus daca nu era romanca nu era suspendata,vezi Simono ca te-a mai luat odata gura pe dinainte si ai acuzat tribunalul care judeca recursul tau ca taraganeaza judecarea cazului si nu te-a ajutat deloc declaratia aia,oricum sper sa itzi mai reduca ceva din suspendarea asta cu totate ca cu fiecate declaratie acuzatoare la adresa celor care te judeca tu itzi faci singura rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.