Acasă Sport -Ne-am invins singuri-

-Ne-am invins singuri-

DISTRIBUIȚI

Sambata, la Bucuresti, s-a disputat meciul dintre echipele nationale ale Romaniei si Georgiei, la finalul caruia echipa tarii noastre ar fi trebuit sa ramana in posesia trofeului european. Spun -ar fi trebuit- pentru ca nu avea sa se intample ceea ce toti ne asteptam, Romania fiind depasita la toate capitolele de o echipa a Georgiei mult mai motivata si mai putin -cu nasul pe sus- decat echipa noastra.

Dupa un start promitator concretizat prin transformarea lui Gontineac din minutul trei, Romania a inceput un joc care se dorea probabil spectaculos, cu incercari disperate de a trece cu mingea -la mana- prin apararea georgiana. Adversarii nostri insa nu s-au lasat deloc invitati si au intors rapid meciul spre buturile noastre, egaland in minutul 24 si luand conducerea in minutul 32. Dupa pauza, romanii au reusit sa egaleze, moment in care toti cei prezenti la meci au inceput sa creada in victorie. In minutele urmatoare insa, georgienii au predat o lectie usturatoare echipei tarii noastre, exercitand o presiune constanta si punctand la fiecare ocazie. Scorul final avea sa fie unul meritat de ambele echipe: 31-20 in favoarea Georgiei.

Declaratia antrenorului Mircea Paraschiv de la sfarsitul meciului, in care acesta sustinea ca -nu aceasta este valoarea echipei- si ca -publicul a fost prea pretentios-, nu a convins pe nimeni. Probabil se astepta ca publicul sa aplaude la toate mingiile pierdute in gramada sau in margine si chiar sa ovationeze la pasele gresite ale jucatorilor romani.

Mult mai aproape de realitate au fost declaratia capitanului Alexandru Manta: -Practic, ne-am invins singuri-, si cea a domnului Enciu Stoica (membru FRR): -Trebuie sa fim mai modesti si sa nu mai stam cu nasul pe sus. Pe teren, toti jucatorii trebuie sa gandeasca la fel, indiferent daca joaca in Franta sau la Bucuresti-.

Robert Stan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.