Home Sport „Neamțul” e convins că rămâne la Steaua

„Neamțul” e convins că rămâne la Steaua

DISTRIBUIŢI

Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat ieri că nu se pune problema ca el să fie dat afară din Ghencea, fiind convins că va fi lăsat să ducă la bun sfârșit munca începută. Cel poreclit "Neamțul" se află în acest moment în vacanță, lucru contestat vehement de Mircea Rădulescu.
Zvonurile din ultima perioadă îl dau pe Marius Lăcătuș drept înlocuitor al lui Dorinel Munteanu pe banca Stelei, dar actualul tehnician nu crede că va fi destituit în această iarnă. Patronul Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că se gândește serios la o nouă schimbare la nivel tehnic.
"Nu vreau să comentez astfel de declarații. Acum sunt în vacanță și nu îmi doresc decât să am liniște. Nu știu la ce s-a referit domnul Becali. Eu am un proiect în care cred și pe care l-am pus deja în practică. Sunt convins că o să-mi realizez obiectivul. Nu am niciun regret că am venit la Steaua. Am venit într-o perioadă grea și nu cred că se putea face mai mult", a declarat Munteanu în cursul zilei de ieri.

"Poate e deja concediat"

Directorul Școlii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a ironizat situația în care se află Dorinel Munteanu, în special faptul că și-a permis să plece în vacanță. "Dacă Dorinel Munteanu e în vacanță, eu nu știu ce se va întâmpla cu el. Probabil se va renunța la el, dar încă nu s-a anunțat, altfel nu îmi explic. Poate că l-au dat deja afară, nu am de unde să știu. În mod normal, antrenorii nu trebuie să aibă vacanțe, pentru că atunci pregătești noul sezon", a declarat Mircea Rădulescu.
Marius Lăcătuș și-a arătat disponibilitatea de a reveni pe banca Stelei, deși a plecat din Ghencea pe ușa din dos acum câteva săptămâni.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.