Acasă Sport Pe scurt

Pe scurt

DISTRIBUIȚI

EŞEC. Tenismenul roman Victor Hănescu a ratat calificarea în finala de dublu a turneului ATP de la Umag (Croaţia), alături de elveţianul Jean-Claude Scherrer, după ce au fost învinşi de perechea Jaroslav Levinsky/David Skoch, din Cehia, în semifinale, cu scorul 5-7, 7-5, 13-11.

PERFORMANŢA. Căpitanul echipei Rapid, Vasile Maftei, a jucat meciul cu numărul 150 în primul eşalon, în partida cu Dacia Mioveni, scor 2-1, din prima etapă a Ligii I. Giuleşteanul este unul dintre cei mai -vechi- rapidişti din lotul lui Bergodi.

TEAMA. Fostul fotbalist al echipei Arsenal, Thierry Henry, a angajat o firmă de securitate pentru a-i proteja familia, deoarece a aflat de un plan de răpire a fiicei sale, pus la cale cel mai probabil de mafia romană de la Londra.

SIMBOLIC. Echipa Viktoria Berlin şi-a confirmat titlul de campioană a Germaniei şi câştigat în 1894, la masa verde, după ce a învins, într-un meci simbolic, adversara sa din acea vreme, FC Hanau, care a fost constrânsă în urmă cu 113 să nu se prezinte la meci.

ABANDON. Selecţionerul olandez al Coreei de Sud, Pim Verbeek şi-a anunţat demisia, după ce formaţia sa a ocupat locul trei la Cupa Asiei pe Naţiuni. Verbeek a preluat naţionala Coreei de Sud în 2006 de la compatriotul său Dick Advocaat, al cărui secund era. În locul lui Verbeek este avansat numele brazilianului Jorvan Oliveira, selecţioner al Irakului.

RECUNOAŞTERE. Fostul căpitan al reprezentativei de fotbal a Argentinei, Diego Maradona a lăudat evoluţia selecţionatei Braziliei la Copa America, pe care a câştigat-o fără să aibă la dispoziţie marile sale vedete, Ronaldinho şi Kaka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.