Acasă Sport Prea mari pentru tricouri atat de mici

Prea mari pentru tricouri atat de mici

DISTRIBUIȚI

Principalul adversar al atletilor de la -Curentul- in returul cu -Independentii-, din optimile competitiei, a fost echipamentul propriu. Conform unui contract publicitar de cateva milioane de dolari, fotbalistii nostri au acceptat sa prezinte noile tricouri ale Federatiei Romane de Ciclism, pentru a le imprumuta astfel aura de glorie care-i insoteste permanent. Ca urmare, poate ca rutierii nostri vor atinge in viitor performantele uluitoare ale magicienilor din echipa de fotbal a -Curentului-.

Dupa ce si-au inghesuit cu eforturi titanice pachetele compacte de bicepsi, pectorali si abdominali in bluzitele destinate mai degraba unei clase de balerine prescolare, fotbalistii nostri au asteptat in zadar sosirea restului de echipament, adica genunchiere, casti si desigur biciclete. In cele din urma, pentru ca publicul (care a facut si de aceasta data Sala -Antilopa- din Capitala sa semene cu craterul unui vulcan in eruptie) ii cerea, ei au intrat pe teren ca sa transeze rapid confruntarea cu nefericitii de la -Independent-. Acestia au izbucnit in plans la vederea adversarilor.

Meciul n-a avut surprize, el desfasurandu-se intr-o singura jumatate de teren, aceea a -Independentului-, care totusi a beneficiat de numeroase lovituri libere. Explicatia? Fotbalistii de la -Curentul- au comis numeroase henturi, ei neputand apropia bratele de corp, din pricina tricourilor.

Evolutia scorului a creat inca o data iluzia ca sportivii nostri ar putea fi condusi mai mult de cateva minute pe tabela de marcaj. In realitate, cei de la -Independent- au preluat avantajul doar temporar, in momentele in care intreaga echipa -Curentul- se adunase ca sa inchida fermoarul unuia dintre coechipieri, pentru ca apoi sa-l deschida – la primele semne de asfixiere. Partida a luat sfarsit cu scorul de 6-4 (1-1) pentru -Curentul-, care s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei.

Iata si rezultatele celorlalte meciuri din optimi: Mediafax – Europa FM 8-2 (in tur 7-7); Gazeta Sporturilor – TVR 2-0, dupa executarea penalty-urilor (3-4 in retur si 5-4 in tur); PRO TV – Jurnalul 7-4 (in tur 11-1); Radio Romania – Radio Delta 8-4 (in tur 12-3). Pro Sport s-a calificat in urma neprezentarii echipei Romania Libera. Mai sunt de disputat partidele Prima TV – Cotidianul (in tur 8-3) si Ziua – Romantic FM (in tur 11-2). Luni, la Hotel -Ambasador-, este programata tragerea la sorti pentru meciurile din sferturile de finala. Domnul sa-i aiba in paza pe adversarii -Curentului-…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.