Acasă Sport Răzvan Raț, determinat să câștige și meciurile amicale

Răzvan Raț, determinat să câștige și meciurile amicale

DISTRIBUIȚI

 

Fundașul echipei naționale a României, Răzvan Raț, tratează cu maxim seriozitate meciurile de pregătire cu Albania și Algeria, pe care „tricolorii” le vor susține în cadrul turneului din Elveția. Fotbalistul lui Rayo Vallecano a precizat că își dorește victorie în ambele înfruntări, cu toate că jocurile au caracter amical. „M-am obişnuit, în ultimii 13 ani doar în doi sau în trei nu mi-am sărbătorit ziua de naştere în cantonamentul echipei naţionale. Berea o să fie diseară, însă eu sper să mai fie şi o şampanie după cele meciuri. Chiar dacă sunt amicale, noi suntem aici să le câştigăm”, a declarat fundașul în vârstă de 33 de ani.

 

Fostul căpitan al „tricolorilor” le-a urat tinerilor bun venit în anturajul echipei naționale de seniori și le-a urat să ajungă titulari în cel mai scurt timp: „Am fost suprins de Manea (n.r. – Cristian Manea), pentru că pare matur în joc, deşi nu are 17 ani împliniţi. Este îmbucurător, sper să crească în valoare şi să ajungă om de bază la naţională. Nu îl ştiam până acum. Cum nu îl ştiam nici pe concurentul de pe postul meu (n.r. – Bogdan Vătăjelu), care mi se pare la fel, un jucător bun. De altfel, toţi cei tineri sunt dornici să se afirme la naţională”.

 

Naționala României va înfrunta Albania și Algeria pe 31 mai, respectiv 4 iunie, în cadrul unui turneu amical din Elveția.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.