Acasă Sport Real Madrid a mai pierdut un -galactic-

Real Madrid a mai pierdut un -galactic-

DISTRIBUIȚI

Fundaşul brazilian Roberto Carlos s-a hotărât să pună capăt perioadei sale petrecute la Real Madrid, confirmând că în această vară va pleca la campioana Turciei, Fenerbahce Istambul, echipă la care antrenează un fost mare fotbalist al Braziliei, Zico. -Voi juca în Turcia, la Fenerbahce. Este clubul care şi-a arătat cel mai mare interes pentru mine şi au vorbit de foarte multe ori cu mine. Bineînţeles că un rol important în luarea acestei decizii a fost şi faptul că Zico este antrenorul lor-, a declarat jucătorul în vârstă de 34 de ani.

Roberto Carlos a ajuns în curtea lui Real Madrid, după un transfer de la Internationale Milano, în anul 1996, el devenind pentru -galactici- unul dintre cei mai importanţi jucători. După 11 ani pe Santiago Bernabeu, fundaşul a devenit jucătorul cu cea mai lunga perioadă petrecută la Real Madrid, din afara Spaniei. De asemenea, abilităţile sale atletice l-au făcut celebru în întreaga lume, fiind considerat, chiar şi la vârsta de 34 de ani, unul dintre cei mai buni fundaşi. Puterea şi precizia şutului său l-au urcat pe Roberto Carlos în topul celor mai buni fotbalişti, marcând, nu de puţine ori, goluri antologice.

Evoluând pentru un club precum Real Madrid, internaţionalul brazilian a devenit unul dintre cei cinci jucători care au jucat mai mult de 100 de jocuri în Liga Campionilor.

Odată cu plecarea lui Roberto Carlos, cel mai titrat club din lume mai pierde un -galactic-, după ce englezul David Beckham şi-a anunţat plecarea la echipa americană Los Angeles Galaxy. Probabil că a venit momentul ca formaţia care a cucerit atâtea titluri să se înnoiască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.