Acasă Sport Srecko Katanec si-a retras jucatorii de pe teren !

Srecko Katanec si-a retras jucatorii de pe teren !

DISTRIBUIȚI

Marti seara, selectionerul reprezentativei Sloveniei, Srecko Katanec, a avut o reactie nervoasa si, in consecinta, si-a retras echipa de pe teren dupa ce observatorul de joc pentru partida de azi, Stefano Pucci, l-a informat ca cele 45 de minute prevazute de regulament pentru antrenamentul oficial au expirat.

Purtatorul de cuvant al slovenilor a afirmat ca regulamentul FIFA prevede ca antrenamentul oficial trebuie sa dureze 45 de minute. -In general, nu apar insa probleme daca o echipa doreste ca antrenamentul sa fie de ora-, a afirmat oficialul sloven.

Selectionata Sloveniei a efectuat, marti, antrenamentul oficial pe Stadionul -Steaua-. La sosirea pe stadion, oficialii romani au solicitat slovenilor sa efectueze sedinta de pregatire pe terenul numarul 6 din Complexul -Steaua-, pentru ca suprafata de joc de pe Stadionul -Steaua- sa nu fie afectata. Observatorul de joc a estimat ca antrenamentul poate fi efectuat pe terenul principal fara ca suprafata acestuia sa fie afectata. La venirea slovenilor, suprafata gazonului de pe Stadionul -Steaua- era acoperita cu o prelata, pentru a fi protejata de ploaie.

La antrenamentul slovenilor au asistat, intre altii, secretarul general adjunct al Federatiei Romane de Fotbal, Cristian Bivolaru, si unul dintre antrenorii nationalei -tricolore-, Dan Apolzan.

Slovenii n-au aratat nimic interesant, efctuand doar exercitii cu mingea si exersand suturile la poarta. Katanec isi impartise fotbalistii in doua echipe pentru un joc pe jumatate de teren, cand Pucci l-a anuntat ca au trecut cele 45 de minute regulamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.