Acasă Sport Violeta Beclea-Szekely, la o etapa de castigarea jackpot-ului

Violeta Beclea-Szekely, la o etapa de castigarea jackpot-ului

DISTRIBUIȚI

Atleta romana Violeta Beclea-Szekely a castigat proba de 1.500 de metri din cadrul etapei a patra a circuitului IAAF Golden League, care s-a desfasurat, vineri, la Monte Carlo, stabilind cea mai buna performanta mondiala a anului, cu timpul de 3 minute, 59 de secunde si 35 de sutimi, informeaza AFP.

Violeta Beclea-Szekely, care s-a impus in fata rusoaicei Natalya Gorelova, inregistrata cu timpul de 3 minute, 59 de secunde si 70 de sutimi, si a sportivei americane Suzy Favor-Hamilton, cronometrata cu timpul de 4 minute si 38 de sutimi, si-a imbunatatit propriul record de 4 minute si 92 de sutimi, stabilit, pentru data de 29 iunie, in cadrul primei etape de Golden League, care s-a desfasurat la Roma.

Violeta Beclea-Szekely este singura atleta romana ramasa in cursa pentru castigarea jackpot-ului de 50 kg de aur pus in joc de organizatorii circuitului IAAF Golden League, castigand toate cele patru curse disputate pana in prezent. Beclea mai are nevoie de o singura victorie pentru a intra in posesia jackpot-ului, care va fi impartit de atletii ce isi vor castiga proba in cel putin cinci din cele sapte etape ale competitiei.

In proba de 400 garduri din cadrul reuniunii de la Monte Carlo, sportiva romana Ionela Tarlea s-a clasat a patra, cu timpul de 54 de secunde si 82 de sutimi, proba fiind castigata de cubaneza Daimi Pernia, cronometrata in 54 de secunde si 21 de sutimi.

Monica Iagar-Dinescu, care a sarit 1,92 m, a ocupat pozitia a noua in proba de saritura in inaltime, care a fost castigata de suedeza Kajsa Berqvist, cu performanta de 1,99 m.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.