Acasă Turism Adjunctul lui Serban Mihailescu si-a tras hotel

Adjunctul lui Serban Mihailescu si-a tras hotel

DISTRIBUIȚI

Ministrul turismului, Dan Matei Agathon, a inaugurat recent un nou hotel de trei stele, -Stil-, situat in cartierul Aviatiei din Bucuresti. Investitia, estimata la 1,3 milioane de euro, a fost realizata de firma -M&T Market&Trade Professionals-. Noul hotel are 30 de camere single, double si apartamente, dotate cu aer conditionat, conexiune la Internet si CA-TV. Alte facilitati oferite de hotel sunt parcare gratuita, serviciu de spalatorie, transfer si inchirieri de masini. Pretul unei camere este de 69 euro pe noapte, iar hotelul este situat in apropierea unor centre de afaceri ale Capitalei si a unor importante obiective turistice, adresandu-se atat oamenilor de afaceri, cat si turistilor.

-Actionarii hotelului sunt doua familii din Romania, care au demarat investitia in 1999, pe baza unui imprumut bancar. -In primul an de functionare estimam un grad de ocupare mediu de 60%, care va permite amortizarea investitiei in trei-patru ani-, a precizat Dragos Paraschiv, director general al hotelului.

Cele doua familii actionare la Hotelul Stil se numesc Moraru si Taban. Trebuie precizat ca familia Moraru este una si aceeasi cu cea a actualului secretar de stat de la Secretariatul General al Guvernului – Ion Moraru – adjunctul lui Serban Mihailescu.

-Hotelul este al meu si am destui bani inca de pe vremea cand lucram la <Ana> si pot sa mai construiesc poate si altele hoteluri-, a declarat secretarul de stat Ion Moraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.