Acasă Turism Croaziere de lux la tarife promotionale

Croaziere de lux la tarife promotionale

DISTRIBUIȚI

Incepand din acest sezon estival, Cruise Travel International, cea mai mare companie specializata in croaziere din Olanda si Belgia, va opera si pe piata turistica din tara noastra. Acest lucru se va realiza prin intermediul societatii Ship Travel International, care deja a lasat in Romania oferte extrem de avantajoase pentru turistii care doresc sa-si petreaca vacanta sau concediul pe un vas de croaziera.

Navele de croaziera ofera o nou mod de petrecere a vacantelor

-Prin organizarea acestor croaziere maritime dorim sa oferim si romanilor o noua modalitate de a-si petrece in mod placut vacantele si concediile. Navele de croaziera ofera turistului un confort deosebit, iar ofertele noastre sunt foarte tentante, mai ales ca tarifele sunt promotionale si, ca atare, sunt extrem de accesibile-, a declarat Laura Toncescu, directorul de la Ship Travel International.

Prezent in Romania, David Broere, directorul Cruise Travel International, a precizat ca din acest an vasele renumitei companii grecesti Royal Olympic Cruises vor organiza croaziere si pentru turistii din tara noastra la preturi foarte mici, dar intr-un confort deosebit. -Navele de croaziera ale companiei grecesti sunt foarte moderne, fiind dotate cu o multime de facilitati, incepand de la aer conditionat pana la terase si baruri spatioase, restaurante si bufete amplasate in jurul piscinei. De asemenea, navele de croaziera dispun de cazinouri, unde turistii isi pot incerca norocul, de cinematografe si chiar locuri de joaca pentru copii-, a subliniat directorul David Broere.

In fiecare seara, pe navele de croaziera ale renumitei companii se organizeaza cate un spectacol intr-o sala special amenajata, dupa care urmeaza program de discoteca pana dimineata.

Vacante de vis in Atena, insulele grecesti si Turcia

Ship Travel International a lansat deja pe piata romaneasca o oferta extrem de atractiva, constand intr-o croaziera de noua zile, in care turistul are posibilitatea sa vada Atena, cinci insule grecesti si Turcia. -In acest pachet turistic sunt incluse opt zile de cazare in camerele de la bordul navei de croaziera si unde turistul va beneficia de servicii complete si toate facilitatiile de la bord. De asemenea, oferta noastra include si pretul biletului de avion de la Atena la Bucuresti si o noapte de cazare la un hotel de trei stele din capitala Greciei in noaptea sosirii. Totodata, trebuie precizat ca in fiecare port unde acosteaza navele de croaziera se pot organiza excursii pentru cei aflati la bord-, a precizat Laura Toncescu.

Prin oferta societatii Ship Travel International, turistii au posibilitatea sa petreaca, timp de noua zile, o vacanta de vis pe navele de croaziera ale companiei Royal Olympic Cruises pe itinerariul Atena, Salonik, Istanbul, Kusadasi, Santorini, Creta, Rhodos, Patmos, Mykonos si Pireu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.