Acasă Turism Hotelierii, nemultumiti de modificarile Codului fiscal

Hotelierii, nemultumiti de modificarile Codului fiscal

DISTRIBUIȚI

Modificarile Codului fiscal propuse de Ministerul Finantelor Publice vor avea un impact negativ asupra mediului de afaceri, descurajand investitiile si fiind extrem de punitive fata de companiile care au realizat deja investitii, este de parere presedintele Continental Hotels, Radu Enache.

-Ministerul finantelor si-a pierdut busola. Inventeaza taxe si impozite care sa rezolve probleme ale ministerului si nicidecum ale mediului de afaceri. Ceea ce se intampla acum cu Codul fiscal este un boicot al activitatii private, pe care ar trebui de fapt sa o dezvolte-, a mai spus Enache.

Potrivit acestuia, industria turistica ar fi un sector deosebit de afectat de modificarilor Codului fiscal, in special in ceea ce priveste prevederile legate de impozitarea imobilizarilor corporale neamortizate, durata de amortizare, impozitarea fondului de rezerva, cresterea impozitelor locale si introducerea unei noi taxe in sectorul de restaurante.

Toate aceste modificari ale Codului fiscal accentueaza instabilitatea fiscala si impresia lipsei de coerenta si de strategie, este de parere presedintele lantului hotelier Continental. Ele vor avea efecte in cascada, in sensul reducerii investitiilor, diminuarii fortei de munca, a contributiilor la bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.