Acasă Turism In 2003, cifra de afaceri a hotelurilor sindicatelor va atinge 30 milioane...

In 2003, cifra de afaceri a hotelurilor sindicatelor va atinge 30 milioane de euro

DISTRIBUIȚI

Compania de turism Sind Romania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 1.072 miliarde de lei (circa 30 milioane de euro), in crestere fata de nivelul de 854 miliarde de lei consemnat in 2002.


-Aceasta crestere se datoreaza atat luarii in calcul a coeficientului de inflatie prevazut pentru acest an, dar mai ales faptului ca serviciile de tratament balnear furnizate de Sind Romania au un segment de clientela fidel. Prin agentiile noastre de turism sunt valorificate locuri atat in bazele proprii, cat si in spatiile contractate cu alti furnizori de servicii turistice-, a declarat, recent, Madalina Mustata, directorul general al societatii.

Sind Romania are in administrare complexuri balneare si vile in 15 dintre cele mai cunoscute statiuni turistice, cu un total de aproximativ 12.000 de locuri de cazare, clasificate la categoria doua si trei stele. Societatea detine, de asemenea, pensiuni, restaurante, baze de tratament, discoteci, baruri de zi si de noapte. Pachetele de servicii turistice sunt vandute printr-o retea de agentii de turism reprezentata in toate marile orase.

Anul trecut, societatea a inregistrat aproximativ 37.500 de turisti care au cumparat pachete de servicii prin agentiile sale, la care se adauga in jur de 196.000 de turisti care au rezervat camere direct la receptiile hotelurilor.

-Anul trecut s-a inregistrat o scadere considerabila a numarului de turisti fata de 2001, cand au fost raportati peste 45.000 de clienti prin agentiile Sind. Aceasta scadere este consecinta contextului social-economic actual, dar si a faptului ca persoanele care isi permit petrecerea unei vacante prefera din ce in ce mai mult destinatiile externe, precum Turcia, Grecia sau Tunisia-, a adaugat Madalina Mustata.

Destinatiile preferate de clientii Sind Romania sunt statiunile Mamaia, Neptun, Eforie Nord sau Saturn. In ceea ce priveste statiunile de munte, cele mai cautate sunt statiunile de pe Valea Prahovei, Olanesti, Caciulata, Covasna, Baile Herculane si Slanic Moldova.

Agentia asigura, in afara de sejururi in Romania si in strainatate, spatii pentru organizarea de congrese si conferinte, inchirieri de masini si tratamente balneare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.