Acasă Turism Peste 90% din biletele programului -1 Mai la mare- au fost vandute

Peste 90% din biletele programului -1 Mai la mare- au fost vandute

DISTRIBUIȚI


Ministrul turismului, Dan Matei Agathon, a declarat ca au fost vandute 92% din biletele puse la dispozitia tinerilor prin programul social -1 Mai la mare-, fiind posibil ca-n perioada urmatoare si alte hoteluri sa intre in acest program si sa ofere locuri la tarife reduse. Deschiderea sezonului estival in statiunile de pe litoral va avea loc pe 1 mai, in perioada 1-4 mai urmand sa aiba loc Adunarea Generala a Studentilor Europeni, la care vor participa 800 de studenti din 150 de centre universitare.


Programul -1 Mai la mare- se desfasoara in perioada 1-5 mai, cand pretul biletelor va fi de 399.000 de lei la hotelurile de o stea si de 499.000 de lei la cele de doua si trei stele. Dintre statiunile participante la program, Neptun-Olimp pune la dispozitia turistilor 1.000 de locuri, Mamaia – 700 de locuri, pe pozitiile urmatoare fiind Jupiter, Costinesti si Mangalia.

Ministrul turismului sustine ca pregatirile hotelierilor au fost intarziate din cauza vremii, dar ele vor fi finalizate pana la inceperea sezonului. -Suntem in perioada postprivatizare si hotelierii se gandesc sa faca un program de investitii mai amplu-, a adaugat Agathon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.