Acasă Turism Sejururi ieftine in strainatate pentru elevi

Sejururi ieftine in strainatate pentru elevi

DISTRIBUIȚI

Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar organizeaza in vacanta de vara sejururi in Spania, Italia si Grecia pentru elevi si studenti.

Spania – Insula Mallorca

Durata sejurului este de 8 zile, cazarea se face intr-un hotel situat chiar langa plaja, in camere cu 3 sau 4 paturi, cu grup sanitar propriu, demipensiune.

Pretul sejurului este de 556 de euro. Pretul nu include intrarile la obiectivele turistice si costul asigurarii medicale.

Spania – Malaga – Costa del Sol

Cazarea se face in hotel de tineret din campusul universitar din Malaga, in camere de 1-2 paturi si pensiune completa. Pretul de 220 de euro nu include transportul.

Italia – Rimini – Cesenatico

Excursia de 10 zile se va desfasura pe o durata de 10 zile, pe traseul Bucuresti – Arad – Tarvisio sau Udine – Rimini Cesenatico. In pretul de 465 de euro sunt incluse cazarea in hoteluri de trei stele, pensiune completa, excursii la San Marino, Florenta, Parcul Acvactic – Waterpark Acquabell.

Transportul este realizat cu autocare de lux, aflate in dotarea ANTTS.

Grecia – Paralia

Sejurul de 8 zile pe traseul Bucuresti – Paralia – Bucuresti cuprinde 7 nopti pensiune completa in hoteluri de trei stele, camere de 3-4 paturi si costa 230 de euro.

Grecia – Paralia – Atena

Excursia se desfasoara pe traseul Bucuresti – Paralia – Tur Meteora – vizita Atena – tur Delfi Paralia – Bucuresti. Pretul de 275 de euro cuprinde 5 nopti cu demipensiune in hoteluri de trei stele cu 3-4 paturi in camera, transport cu autocarul si asistenta de grup.

Se ofera o gratuitate unui profesor la 10 copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.