Acasă Turism Vacantele pe litoral, mai scumpe cu 20%

Vacantele pe litoral, mai scumpe cu 20%

DISTRIBUIȚI

Bursa de Turism Litoral 2003 se va desasura in perioada 18-21 martie in statiunea Mamaia. Agentiile de turism si hotelurile urmeaza sa negocieze tarifele pentru sezonul estival.


-Bursa va avea loc in hotelurile Flora si Parc, lucrarile efective urmand sa se desfasoare in zilele de 19 si 20 martie. Tarifele pentru sezonul de vara ar putea creste cu 18-20% fata de nivelul din 2002, desi incercam sa reducem aceasta majorare pana la aproximativ 15%. Hotelierii sustin ca motivul cresterii este ca inflatia nu respecta cresterea reala a tarifelor la utilitati-, a declarat Dragos Raducan, secretar general al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc. Deschiderea oficiala a Bursei va avea loc in data de 19 martie.

In hotelul Parc va fi organizat Salonul de alimentatie publica si dotari hoteliere. Reprezentantul FPTR estimeaza ca sectorul turistic romanesc va inregistra o crestere in acest an, atat in ceea ce priveste numarul turistilor straini, cat al celor romani. -Turismul va merge foarte bine la noi pentru ca romanii oricum calatoresc. Daca razboiul din Irak se termina pana in luna mai, vom inregistra cresteri si pe zona de incoming – sosiri de turisti straini.

In paralel cu Bursa Litoral va fi organizata si prima editie a Bursei de Turism Rural, initiata de Asociatia Nationala a Turismului Rural, Ecologic si Cultural. In cadrul acestui eveniment, filialele ANTREC vor prezenta agentiilor de turism programe, circuite, oferte ale unor pensiuni si date despre festivaluri. Editia din 2002 a Bursei de Turism Litoral s-a desfasurat in statiunea Neptun in perioada 26-27 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.