Acasă Veto LEGALIZAREA PROSTITUTIEI = STATUL-CODOS (II)

LEGALIZAREA PROSTITUTIEI = STATUL-CODOS (II)

DISTRIBUIȚI

(Urmare din numărul de ieri)

Modelul care se propagă în masă acum (şi devine idealul pentru chiar puştoaice de gimnaziu) este individa cu forme şi tupeu care se face cunoscută ca să găsească un tip cu bani care s-o-ntreţină, să-i ia maşină scumpă şi haine scumpe, voiajuri etc. Le vedem zilnic la tv şi în ziare. Asta se cheamă -succes-; ele au -reuşit-. (15.02.05)

Şi furtul există, orice ai face. Şi crima există, de mii de ani, orice ai face. Vă consolaţi? Le legalizaţi? Nu, ci căutaţi să le ţineţi cît mai underground şi într-o proporţie cît mai mică posibil.

-În comunism nu exista educaţie sexuală-… Afirmaţie de victimă a clişeelor propagandei maniheiste! Am cel puţin vreo cinci cărţi de educaţie sexuală şi probleme ale sexului, apărute în România înainte de 1989, de la nivelul elementar al sfaturilor pentru adolescenţi pînă la tratatul de sexologie.

Nu-s utopic, nu-i vorba de stopat total, ci de redus fenomenul la 5% din cît e acum. Şi ar fi curăţenie. (15.02.05)

Legalizarea prostituţiei nu rezolvă nicio problemă, creează o prostituţie în plus şi probleme în plus, fără să elimine niciuna din cele existente. Plus că, în acest fel, statul îşi pierde coloana vertebrală a demnităţii, devenind un porc, un complice pe faţă al comerţului cu carne vie, un -acţionar- în bănoasa afacere a batjocoririi femeii, a omului în genere. (26.07.05)

În fond, putem pune şi altfel problema: Femeile alea nu ştiu să facă şi altceva? Să-şi cîştige existenţa nu ca nişte tîrîturi, ci ca nişte femei normale. În loc să le ajute să ajungă nişte scursuri, statul ar trebui să le sprijine să-şi recapete omenia. Unde se poate. Şomajul e o plagă sinistră a României de azi, dar cele mai multe n-o fac din disperare, din lipsa oricărei alternative, ci din lene, pentru că au prins gustul banului uşor cîştigat. Un pisc al aberaţiei e pretenţia ca statul să le mai şi faciliteze mersul pe acest drum greţos, în loc să folosească cele mai drastice soluţii spre a le împiedica. (27.07.05)

Eu consider, din toată fiinţa mea, că un bărbat normal şi bine împlinit NU POATE avea un contact sexual CONTRA COST. Acela nu e act sexual, e masturbare în carne vie. Şi ăla nu e un bărbat, e o căzătură. Un bărbat ca lumea caută o femeie adevărată, nu un -tonomat- de vărsat spermă. Există încă mulţi inşi, inclusiv politicieni, de o neseriozitate inadmisibilă, care nu reuşesc deloc să fie open mind, să depăşească viziunea îngustă a golănaşilor (complexaţi) de cartier, bucuroşi c-o să aibă curve… Toată înţelepciunea lumii (care priveşte mustrător prostituţia), toată bolta înstelată şi legea morală ale lui Kant, toată ordinea firească a bunei cuviinţe – sunt vax în faţa nevoii irepresibile a unora de a slobozi cît mai multă porceală pe Pământ. (27.07.05)

Nu vorbim în aceste coloane despre introducerea (orwelliană!) a virtuţii obligatorii, ci despre prostituţie, ca -instituţie-, ca ocupaţie continuă şi afişată explicit. Nu femeile uşuratice (demi-mondenele, cocotele, întreţinutele, fluşturaticele ş.a.m.d.) vreau eu să fie desfiinţate prin lege(!), ci prostituatele străzii şi ale bordelurilor, în primă instanţă. Staaaaau unii bornaţi într-un catehism, -nefrecventabil-, de protejare fanatică a curvăsăriei explicite, fără să realizeze că propun o lume de viermuială, desfrîu, cinism grotesc. Ce univers e acela în care degradarea cea mai de jos a fiinţei femeieşti e acceptată ca legitimă şi legală?! Un univers dement, infect. În România de azi, legea e un rahat. Dar într-un stat mai puţin căcănar – cu politicieni mai puţin bicisnici – decît cel şi cei de care avem noi parte azi, forţa ordonatoare a Legii s-ar simţi. (28.07.05)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.