Acasă Actualitate 9000 de doze de hasis si opium au iesit din circuitul -mortii...

9000 de doze de hasis si opium au iesit din circuitul -mortii albe-

DISTRIBUIȚI

Directia de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din cadrul IGP a declansat, in ultimele doua zile, mai multe actiuni in urma carora au fost retinuti 12 traficanti de droguri. De la doi dintre acestia, ambii cetateni iranieni, politistii au capturat aproximativ un kilogram de droguri, a caror valoare de piata a fost estimata la peste doua miliarde de lei.

Ofiterii Directiei Antidrog au desoperit in locuinta cetateanului iranian Aghili Abolghase, din sectorul 4 al Capitalei, 78,14 grame de hasis si 27, 13 grame de opium. Extinzind cercetarile, politistii l-au descoperit si pe complicele acestuia, iranianul Mafi Abbas.

La descinderea facuta in locuinta acestuia din Capitala au fost descoperite 353, 58 de grame de rezina de cannabis si 378, 17 grame de opium. La o alta locuinta a lui Mafi Abbas, situata in orasul Cimpulung Moldovenesc, politistii de la Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Suceava au mai descoperit, aproximativ 65 de grame de hasis. Practic, de la cei doi iranieni, politistii au confiscat, in total, 856,77 grame de droguri, 442,1 grame hasis si 414,67 grame opium, din care urmau sa fie portionate aproximativ noua mii de doze, pe care cei doi le puteau vinde en-gros pentru aproximativ 2,250 de miliarde de lei.

O alta actiune a Directiei Antidrog s-a concretizat cu prinderea in flagrant a lui Daniel Sznak, care avea asupra sa 11 doze de heriona. Extinzind cercetarile politistii au ajun si la sursa, adica la Gabriel Dobre, zis -Maslina-, membru al retelei conduse de -Malu-. Citeva ore mai tirziu, Dobre a fost si el arestat, in timp ce se afla pe terasa unui bar din strada Mr. Coravu, avind asupra sa 20 de doze de heroina.

Joi seara a cazut in plasa politiei si Sorin Ionita. In locuinta acestuia au fost gasite 240 de comprimate de metadona , un pistol marca Walther, calibru 9 mm si 11 cartuse cu gaze lacrimogene.

Tot joi, alte cinci persoane au fost retinute in urma unei descinderi efectuate in strada Balinesti, numarul 30, unde au fost descoperiti Claudiu si Petruta Dragan, Gabriela Lazar, Adrian Zara si Lica Stoican. Locuinta era folosita pentru distribuirea si consumarea drogurilor, la perchezitie politistii descoperind mai multe seringi, folii folosite la ambalarea drogurilor si tigari cu heroina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.