Home Actualitate Abominabil: O fetiță de 8 ani a fost violată repetat iar femeia...

Abominabil: O fetiță de 8 ani a fost violată repetat iar femeia care o avea în grijă făcea sex cu violatorul ca să-i arate cum se face

DISTRIBUIŢI

Un bărbat suspectat că a violat în mod repetat o fetiţă, încă de când aceasta avea 8 ani, a fost arestat de Judecătoria Brăila. Copila era amăgită cu dulciuri ca să accepte raporturile sexuale cu individul, iar femeia care o avea în grijă o încuraja să suporte actele sexuale.

Poliţiştii au descoperit că, timp de mai multe luni, din toamna anului 2018 şi până pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, un brăilean a întreţinut acte sexuale cu o fetiţă, acum în vârstă de 10 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa. Anchetatorii au stabilit că totul s-a petrecut cu consimţământul femeii care avea în grijă copila. Mai mult decât atât, femeia întreţinea raporturi sexuale cu violatorul ca să-i arate fetiţei cum se face. ”Aceasta din urmă, în schimbul promisiunii şi oferirii de dulciuri şi sume de bani modice primite de la inculpat, a determinat-o şi a încurajat-o pe minoră să suporte şi să întreţină acte sexuale cu acesta. În acelaşi scop, al convingerii şi indicării modului de realizare, cei doi inculpaţi au întreţinut raporturi şi acte sexuale în prezenţa minorei” , susţin procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. Individul şi femeia care o avea în grijă pe fetiţă au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de viol în formă continuată şi coruperea sexuală a minorilor. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.