Acasă Actualitate ISU a emis aproape 1500 de sancțiuni la secțiile ATI în ultima...

ISU a emis aproape 1500 de sancțiuni la secțiile ATI în ultima lună

DISTRIBUIȚI

Aproape 1.500 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.402 avertismente şi 91 amenzi, în cuantum de 448.401 lei, au fost aplicate, din data de 17 noiembrie până în prezent, în urma controalelor efectuate la secţiile ATI din spitalele din ţară.

În vederea prevenirii şi reducerii riscului de manifestare a unor situaţii de urgenţă, similare incendiului din data de 14 noiembrie produs la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, inspectoratele pentru situaţii de urgenţă judeţene/Bucureşti-Ilfov au efectuat controale de specialitate la secţiile ATI din cadrul unităţilor sanitare de la nivelul zonei de competenţă, alături de reprezentanţi ai DSP şi ISCIR, precizează luni IGSU, citat de Agerpres.

4 COMENTARII

  1. Pentru ca acest gen de actiuni sa aiba si urmari practice din partea celor avertizati de catre echipele mixte de control de la ISU, DSP si ISCIR este necesara modificarea in regim de maxima urgenta a legsilatiei actuale, care ofera la acest moment parghii legale de a se sustrage de la orice raspundere a actualilor sefi de Consilii Judetene.
    Degeaba anunti ca i facut un control, ai identificat nereguli, l-ai informat in prima faza pe beneficiar ce trebuie sa remedieze, ce termene are si ce solutii are la indemana si expui mediatic pe acel director spital judetean ce are si el un bloc dedicat pentru ATI.
    Concret baronii sau presedintii Consiliilor Judetene conduc de facto atat unitatile spialicesti de pe raza lor de responsabilitate controland fluxul de bani si promovandu-si beizadelele sau amantele pe fuinctiile cheie din Spitalele Judetene.
    Asa ca amezile sau sanctiunile aplicate de organele de control sunt pentru cei care trebuie sacrificati mediatic daca nu-i vizeaza pe cei care detin puterea de facto in acel judet.

  2. Tâmpenie românească!!! Sancțiuni date DUPĂ accident, că și cum ar avea ce sa corecteze…. doctorii special vor să dea ? la secție. Nu sunt bani nici de medicamente, ce sa vorbim de reparatii capitale acum.

  3. EDITAT din I.S.U. (pe care un sondaj „Avangarde” le declara ca detinand cea mai mare doza de incredere din partea populatiei, peste 60% – de parca I.S.U. are vre-un rol social, toata lumea sta cu ochii ei, ca poate vine incendiul… N-am vazut un incendiu in proximitatea mea, de peste 40 de ani!) se plimba si dau amenzi. Ce inseamna amenzile astea? Inseamna ca BANI DE LA STAT merg ca BANI LA STAT. De unde are statul bani de plimbat? DE LA NOI, CONTRIBUABILII! EDITAT din I.S.U. se joaca cu banii nostri, cu rezultate ZERO pentru societate! …dar ei au „activitate”, isi „merita” salariile, imbracamintea, norma de hrana si dormitul la serviciu pe banii nostri, plus pensiile la virsta de 46 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.